Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Officially, PREFECT

hi! and welcome in~
kay, for this entry Liyana just want to tell about prefect only. Mereka-mereka yang dh officially jadi pengawas ni. 22th July 2013, our KU  lelaki dan perempuan sudah lepaskan amanah kepada yang terbaru, Syafiq Azhar (Abang) and kak Fatina. maknanya, amanah mereka sudah lepas disini ja :)

actually, xminat nak cakap pasal tuh-.- Liyana nk cerita pasal my batch. kay, saya sendiri xpasti apa masalahnya tapi agaklah terkilan dan malu disitu-.- seriously, Liyana xperli langsung dan hanya tumpang perasaan ja. saya tahu saya teruk dan suka memerli tapi bukan kali ini. Trust it:)

yg asal pengawas tapi xdapat next year jadi pon ada jugak. Kenapa? itu saya xpasti. and mereka xnaik langsung w/pon sebagai pengawas taon ni-.- okay, itu memang kejam-.-

kay, PDL dalam kelas saya ramai dan yang dapat 6/10. dua orang lelaki dan perempuan yang xdapat dalam kelas Liyana. Lelaki itu dh ada jawatan masing-masing, so It's okay lah kan? and another girls, masing-masing xdan jawatan. Pika saya xtau la tapi Mady nampak sangat dia sedih xdapat. *nafikan? suka hati kau lah-.-*

ahh, sekarang angin dari mana datangnya tiba-tiba umi back to zaidi balik-.- kay, dia berubah balik. dia dapat for next year,, and semakin bajet lah dia nanti-.- agaknya(?) *still imagine* one more,, orang dah tau rumah dia kat mana! dekat depan sana ja~ hekhek XD

kay,gedik-.- senyap!

next year da xda sapa dah. jadi kena strict la pulak nanti :) *sedih pulak rasa-.-* apa-apa pon, I just pray for the best :D biar dpt naik pentas next year! don't let your dreams just be dreams~

that's it,, and ppyong~!