Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

//Budak Baru

Actually, dah cakap kat faiz orang nk tukar link blog ni kepada  budakbaru.blogspot.com  then orang tanya lah awin. awin kata nmpak over-.- truthfully, liyana pon rasa macamtuh sebelum tuh liyana test lah link nya.. Luckily, dah ada penguni. hehe . ada alasan kukuh aku taktukar url blog ni :3


Budak baru? hm. semua nk cari pasal especially pika and piyaa. 20 ogos paling malu =.= oh goshh, why august? i hate that month too much :(

oneday hani ada past kertas , dia kata budak baru tu iras tomok dari belakang. sanggup dia bagi suruh paskan sedangkan kami duduk seolah-olah seorang di timur dan seorang di barat. haha. tapi, aku tak paham kenapa dia cakap macam tu-.- punyalah handsome tomok aku tu sampai aku ni pun gila bayang bertahun-tahun , sampai hati dia samakan. hm.

ahh,, time kami nak naik, terserempak dengan dia dekat tangga nak turun, biasalah dia gelabah tiba-tiba sampai terlangkah dua tangga serentak. hahahaha. sorry aku memang tergelak tapi yang tak tahan dia tetap jalan dengan poyonya terus turun bawah. macam lah taknampak muka malu dia tuh -.-