Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Glam girl xD


niyh, budak gedik ni sebok nk suruh org tulis pasal dia -.- I had no idea but suddenly Azhan popped up in my mind :3 hehe

ceritanya bermula dari facebook._. Azhan chat dengan awin, dia nk tanya something. about 'budak perempuan, kurus-kurus and tinggi-tinggi' then dia tanya 'nama dan kelasnya' *minatlah kut* awin pon jawab je lahh,, macam biasaa,, awin kan yang tak tahu malu tu pun mintak lah Azhan duit raya. Azhan tanyalah awin kelas apa atau nanti jumpa lah dia tapi awin malu-malu suruh Azhan yg jumpa. Azhan just kata tengoklah.

Semalam pagi-pagi awin nk kemas meja dia, dh serabot katanya. time awin nk tarik bio kak Syiwa tibe-tibe dia terkejut . actually, time liyana datang tuh, dah perasan dah ada kat atas meja awin. Dalam hati "haii awin ni, seringgit pon nk tayang ke?" awin naik lambat sikit dari liyana. jadi time awin terkejut tuh agak pelik lah. Macam biasa awin akan excited lah-.- sebenarnya liyana xtau lagi tapi sebab malam sebelumnya awin kata nk cerita pasal Azhan tapi dia kata nanti. jadi, liyana suruh lah awin cerita apa yg awin nk kata tuh. Punya lah gedikk dia time nak bercerita tuh._. nasibaik liyana ni memahami betapa gediknya awin ni . haha


awin kata sejak tuh awin rapat sikit lah dengan Azhan._. Dengan tak berniatnya liyana bukak twitta awin kebetulan nampak nama Azhan, jadi ter-stalk lah xD Macam awin kata,, liyana ni suka menyebok dan menyampuk -.- Awin ada puji(?) tulisan Azhan lawa.  lawa ke?  tak pun sebenarnya.- tulisan budak baru lagi lawa :3 hehehe

Azwin Najihah

dh sweet-sweet semula dengan kak shiwaa =3
gegurl? mereka masih malu-malu(?) -.-
Abang Nurin kasi dia RM10! aimi dgn faiz jelous :3
jihad(?) lagi dengan budak perasan Bieber! kehkeh
budak gedik, over dan perasan matured tapi taknak mengaku .
nk masok superstar tapi.....


p/s:: awin nk jadi adek sayang Azhan.. Doakan ye! xD *wavedhand*