Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

//Request 2013

bounjour~!

kali ni mau cita pasal request lagi-.- maybe setiap tahon ada entry request ni~ actually xtau nk mula mana-.- kay, saya start dari sini lah,,


cerita awal,, seperti yg kat atas tu, liyana cakap orang dapat zaidi punyaa,, and kemain semangat lah umi tanya dia mintak apa ja-.- Liyana bagi tau lah apa yang dia mintak. *umi jeles? maybe(?)*

but ACTUALLY,,
Liyana xdapat zaidi punya pon-.- Liyana sememangnya nk amek kertas yg tuh, first, letak balik sebab warna kertas tuh beza sangat,senang orang tau-.- and second, liyana tengok dia mintak novel islamik and liyana letak balik. bukan xnak amek request buku islamik, cuma nk elakkan pergi kedai buku ja-.- *Liyana sememangnya boros kalau pergi kedai buku-.-*

serious, agak terkejut bila tau itu zaidi punya. dalam hati sememangnya "ala boddo, pahal kau letak balik wey :(" tapi, apa boleh buat :/ haha. orang tak ambil dia punya pun but i know who get his. so, apa yg liyana bagitau kt umi apa yg dia mintak tu memang benarlah. apa boleh buat? tabah je lah kan? haha *gedik punya ayat-.-*



Momment sebelum request, waktu zohor di musolla (request buad start 3:30,prep petang) :
Piyaa: Liyana, macam mana kalau zaidi kita punya? *nak trap la konon*
Liyana: then, kita harap jen-jen dapat kita punya xP pastu boleh tukar dengan zaidi~
Piyaa : *maybe dia giveup dan terus pi ambil wudhuk*

3:30 pm, prep petang, kelas 2Takwa :
round pertama selesai, liyana dapat aliah punya, request dia? boleh tahan senang:) piyaa dapat jen-jen punya, ofcourse lah dia suka! time jen-jen tengah pegang 1 kertas request, piyaa mintak nak tengok. jen-jen kasi lah, and that's mine! "kay, jen-jen dapat aku punya :)" agak malu lah dengan dia sebab request tuh-.-

for round first tuh, ramai merungut laki mintak yg susah-susah and atas permintaan ramai nawfal suruh buad balik and that's why wujudnya second round-.- mean, yg dapat tadi dibatalkan lah. Liyana xkesah, sikit pon x cuma agak cuak kalau dapat yg lagi susah *alhamdulillah tak :)*

lepas nawfal suruh buad balik , piyaa jerit nama liyana-.- kay, terkejut tapi relax jalah jalan ke piyaa tuh.
Piyaa : sebenarnya yang dapat request liyana tuh zaidi bukan jen-jen xD *excited dia bagitau-.-*
Liyana: tipu-.- habis jen-jen dapat sapa punya? *muka toya aku kasi dia*
Piyaa: jen-jen dapat aku punya lah. xpercaya tanya jen-jen.
Jen : *aku pandang dia dan dia angguk sambil sesengih -.- *


impossible la aku tak terkejut -.- zaidi tu bukannya orang lain. haha.

Liyana : Piyaa,, mesti kau sedih xdapat dia punya kan?
Piyaa : mestilah-.-
Awin : elehh,, Liyana pon sama kan?-.-


hahahahahahaha. hambikkau liyana -.- btw, request dia orang yg sepatutnya dapat yang dapat . okay :)