Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Sweet(?) History xD

kenangan lama xD

Awak, kite suke awak~!-.- Patot keh ayat tuh jadi intro?? pelik enn? what ever lah ken, eh suka haty aku lah.. alah apa-apa jelahh...

Nangis pulok malam tadi,, tibe-tibe teringat budak tuh,, note yang aku bagi tu dia da buang rasanye,,what a sad! T.T.. "Ya Allah, jika benar dia untukku, dekatkanlah hatinya dengan hatiku.. Jika dia bukan untukku, redhakanlah hatiku dengan ketentuanmu... kurniakanlah aku suami dan anak yang soleh dan solehah" Amin~ I think he the best for me. "Ya Allah, makbulkanlah doaku." Kita suka awak! taktauu nak cakap macamana, every momment I will thinking you! May Allah bless you 4 the rest of your life,

by SF. taktipu,, lawak rasanya xD nampak sangat dah gila sangat =3 time birthday SF tuh,, budak-nya xdatang,, kebetulan esoknya dia sepatutnya participate Tilawah. budaknya demam.. Dia tulis lah lagi yg dia sedih sangat-sangat! ayat tak bole lupa,, "rasa nak jerit kuat-kuat je biar sampai ke..." xD

#doanya siap dengan nama penoh sekali xD