Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Roarrr xD

Assalamualaikum :)

Hye Earthlings!
ahaha. actually tak tahu lah nak cakap apa. but, my friend niy yang beria. haha:) liyana pon malas nak bertangguh, nanti tak tertulis pulak.

for the main reason, I wonder why she use that username ._. seriously, I'm curios xD firstly, macam tak percaya lah kalau memang dia punya but bila liyana tekan memang di backlinkkan kat blog dia tuh xD

tak percaya? tengoklah dekat cbox liyana tuh x3

kay, let's hear my story^^

nama my friend yg saya tengah story ni namanya, Afiqah Zamri :) my classmate on 2013 only. maybe?

karakter : garang? , gelabah , quite caring, hot tempered, weird and clever!
point : dia niy pendek, pakai braces, agak skema and dia niy model tau!*kodomo piqa xD*

piqa niy selalu digosipkan dengan Amir Syahmi Anuar, my 2 year last longer classmate :D haha. sebab? dua-dua pakai braces! 

yalah,, liyana perasan loh, bila diorang selalu digosipkan, one by one step amir berubah(?) kalau dulu, kemain belagak nak mampuihh-.- tapi tak da lah berubah jadi something annoying^^ 

lahh,, liyana tak tau lah nak describe apa lagi,,
.......................................................................................

ulzzanggg | via tumblr

a piece of letter untuk piqa dari liyana niy ;)

Piqa, liyana kan ada menyembang kat dalam buku scream city piqa tuh? ahaha:) take care with that book. maybe next year piqa dah tak macam tahun niy, or liyana yang berubah? ahaha :) who know, right? that's all not impossible to be :')
btw, I just want let you know,
Liyana sayang Piqa! from my deep side :) Liyana bukan jenis yang show-off my feeling. maybe? ahaha. maklumlah, ego liyana niy pun boley tahan tingginya :) tapi, saya still perempuan, yang sensetive bila sentuh terhadap perasaan niy :D ahaha. 
Liyana bukan jenis yang cepat suka orang tau. ehehe:) sombong? agaklah :) tapi, bila liyana dah suka orang tuh, senang sangat liyana nak sayang dia. and Piqa termasuk dalam orang yang liyana sayang lohh.. 
actually, liyana pon tak tahu lah mulanya kat mana. ehehe^^ thanks sebab sabar dengan liyana yang super annoying niy :) aku tahu kau pon setuju :3 






good luck Piqa! nak jadi hafizah kan? 
great choice! nanti doa lagi senang makbul tau :D
then, doakan lah liyana masuk syurga jugak :') Amiin
kay, bye!
Assalamualaikum <3