Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

//Tesco xD

Assalamualaikum and happy November <3

actually nothing interesting but I'm a bit excited(?) ehehe xD
ahh,, semalam kite pergi beli barang dapur kat tesco, before masuk kat pasaraya tuh, kite singgah Sinar kejap, *ibu nak beli novel * tapi, kad tertinggal dalam kete,, so.. memang liyana lah kena amek-.-

ahh, kereta ibu parking kat belakang, so liyana keluar guna pitu belakang tuh. then Liyana pergi kedai News kat tepinya tuh,, *ingat nak carik color (chinese magazine)* tapi, tengok macam tak de pulak-.- time nak keluar, tiba-tiba terperasan ada komik. kay, sumpah excited time tuh!



orang nak beli, tapi tengok kat tangan ada RM10 jehh-.- lagipon nanti nak masok dalam tesco tuh. so, liyana terus je lah naik pergi kat sinar balik. actually, kat sinar tuh liyana dah pilih 4 komik._. tapi memikirkan komik kat bawah tuh, liyana keluarkan 2komik xD 

time nak bayar tuh, adik liyana ada tunjuk komik runningman tuh. serious, tak perasan langsung sebelum tuh-.- akak kat kaunter tuh dengar, pastu dia tunjuk lah. kay, sikit pon takde perasaan teruja xP fikiran serious just kat News xD jadi, kami pon terus jelahh masuk kat dalam pasaraya tesco tuh...

dalam tesco
lepas dah beli barang, kami nak menuju ke kaunter, nak bayar.. banyak pulak orang promote barang-.- time tuh ibu nak pergi beli pencuci pinggan. ada pulak joy buad promote. aunty nya pon panggil lah suruh tengok. ibu pon, pegi lah.. 
and that time, ada promoter kedua *kira pembantu aunty tuh la* dia pegang tab,, dia kata lah yang ada contest.. bla.. bla...bla.. promoter tuh cina, cakap BM , biasalah :) 'slang' tak putus :D saya pon dengar jelahh.. dia pegang tab, then promote lah.. actually,, tak berapa nak faham ._. tapi boleh lah,, agak bodo-bodo jugak lah liyana time tuh.. 

nevermind :) lagipon,, dia tuh comell gilakk xD tuh yang dengar sampai habis x3 
ahaha:) lama lah jugak dia cakap :3 seriously,, rasa nak giler ja =3 sangat-sangat comell, tak tipu! ahaha:) terasa agak heaven for 5minutes xD hekhekk



time nak balik, liyana pon suruh ibu singgah news,, liyana kata nak beli komik, ibu kata amek jelahh-.-
so,, liyana amek lah... bile tunjuk kat ibu, agak terkejut reaksinya xD *itupun dah pilih betol-betol* agak risau lah actually-.- tapi ibu kata, "amek jelahh! nasibaik buku -.- " ahaha :) bila bayar, orang kat kaunter tuh kata semuanya RM99.80 xD *campur barang laen*

hihi^w^

RM80 for all of this =3 ( 1 english comic xD )

ahh,, ni cerita heartstring yang diadaptasi dalambentuk komik! ahaha :) 
rindu wonbin :3 tapi dia tak da dalam komik ni-.- maklumlahh,,
watak dia tak penting langsung-.-

p/s:: kayy,, sebelum ni liyana ada kata nak buat badge kan?? uihh,, seriously I'm still in dilemma ._. please,, someone help me for the solution! tapi,, shirt tuh orang dah order dah =3 hewhew~




ahaha:) kay,, happy sangat bile balik! ohmyy <3 thanks god! alhamdulillah :')
kbyee,, Ppyong~!