Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

tittle? :o

ahaha:)
hye there!


Assalamualaikum and magandang araw :3 ihihi^^
kay, actually nak confess sikit about sekolah kat sini:) umphh,, saya dah cuti, tapi bayang sekolah tak pergi-pergi lagi :/ ahaha:)

ahh,, actually, hari jumaat yg lastday tuh. sumpah! not what like I'm perhaps-.- I'm not to tell about it cause it too annoying for me-.- first, liyana nak cerita pasal result liyana. how my result? ahaha:) saya ni taklah pandai mana actually. tapi pada dasarnya, memang mostly menurun lah :) Nevermind, I'm greatful with it :D let's say Alhamdulillah :D

next year, liyana dorm 29 :) ahaha:) blok A lagi! mohon doakan takda orang curi tempat saya :) and the most important thing, saya sedorm dengan masyitah lagi~ xD kay, serious excited bila first time hani cakap kat kite :3 ahaha:) dear whose in part, I'm really thankful with it! ihihi^^



hari khamis tuh, k.meque ada datang :) rabu, k.shima.. jumaat pulak ramai! diorang semua nak amek sijil SPM :) ahaha. k.pa'a pon datang. Liyana terserempak dekat pejabat dengan dia. so, kite text lah piyaa. tapi, no respon. yalahh,, piyaa kat asrama, kene berkumpul actually :) bila nak jumpa tuh, mula lah piyaa gedik-gedik xD faham-fahamlah,, malu kan? ehehe tapi lastly nya,, piyaa dapat juga snap gambar dengan k.pa'a tuh :3 now, k.pa'a sambong form6 kat star :) then? that's all

ah, actually time kat kereta masa nak balik tuh,, for suddenly saya rasa menggigil sangat -.- direct after think about myreddevil tuh xD ahaha:) seharian je lah tapinya:) Alhamdulillah :3
ahaha:) terasa agak sedih pulak time tuh. lastday school, saya tak nampak dia pon. nak amek gambar dia pon terkunci. ahaha:) sad storylife :') khamis tuh pon macam tu jelahh.... lagi kerap nampak yg lagi sorang tuh-.- ahaha:) that's the past. and the great news,, I'm beak percent off with it xD ihihi^^
















kay, entry ni bored to death right? ahaha. whatever xD lagipon, saya menulis in my sorrow mood :) 
ahh,, balik ni asek remem pasal zaidi ja xD ahaha:) what on earth I am? molla x3
kay,, maybe for the next entry pasal dia ni :) ahaha:)
I'll pen-off! Bye :) and Ppyong~!