Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Believe :)

Hye :)

Ini post ada kaitan dengan Justin Bieber. So, hater(s) anda dibenarkan skip jika anda mahu :') ai tak larang ponn :3

Kay, actually ai baru lepas spazz Justin :') ahaha. Teringat pulak time tweet sama hani tu. Dia kata, dia mahu jumpa jepp face to face xD ohoho. Ai pon sama loh! Ai nak sangat jumpa tomok face to face xD tapi time tuh tomok kena bawak sekali adik ai yang cumill tuh sekali lah :3 kekeke

Dekat blog hani pon ada entry pasal Robert :') ahaha:) hani kata hani just addict rupa dia yang cool tu ja xD ihihi. Hani nak jumpa edward dia tu face to face jugakk xD ihikhikk :3

Actually liyana pun lebih kurang lah :3 tbh, ai tak minat dia dari awal. Firstly, kakak ai yang addict gila dengan dia niy. Ai start minat dia time lepas lagu 'Baby' xD kan zaman baby tu banyak rumor yang mahu menjatuhkan Justin niy. Ha, start tu lah ai mula caring dengan Justin niyy :3

Uhuhu.
Bila Justin nak release lagu Mistletoe tuh, serious ai menggila xD ahaha. Dengar news dia nak keluar lagu baru jeh, ai terus follow dia xD wkwkwk siap promote lagi kat kawan ai xD ohoho. Imej matured dia tuh lagi support ai stan dia xD kuiikuii :3
*Ai minat matured guy lol xD*

Ohoho^^
Sejak ai minat Justin niy la ai pandai kawal diri :3 mean, bila orang cakap apa pun, ai just senyap ja :')
Tbh, mom ai memang tak suka si Justin niy :') kay, mostly dalam family ai tak suka dia.

"that's what we called Life :)"

Ihihik :3
Ai tahu ramai yang menyampah ken? Kuiikuii ai tak kesah lahh :') uhuhu. Ai pernah *actually selalu xD* puji dia kat twitter, and Maira suruh ai stop lol xD ahaha. Ai mengaku memang ai over sikitt kalau pasal Justin niy :3

Baru-baru niy ada orang rt from tweet Mr. Sentap :) ahaha. Dia nak tweet begitu pon ai ..... Ahaha:) memang tipu lah kalau kata tak kesah kan? Tbh, memang ai sentap gila :') hani punya respon pun,, :)
Ai tak marah pon hani cause itu memang normal :') ai tak layak nak simpan dendam or marah kat sapa-sapa pon. It's normal people say like that :')

Ahhaha. Ai ada lah stalk sikitt account Mr. Sentap tuh, ahaha. Dia memang kasi sentap lah kat belieber :) tahniah la. Apa yg dia cakap tu memang tak salah and bukan makna dia tu betol kan?

Nak berdakwah mesti dengan cara yang betul :) okay? :D

Ahhaha. Kalau nak search memang ada pun pic macam tuh :') ai malas lah nak comment apa. Terpulang masing-masing :) tbh, time tuh agak lah sakit hati :') ter-sentap gila and my tears out for sudden :)

Bukan tindakan yang bijak lah kan kalau nak attack sapa-sapa :) tapi ai just nak cakap something niy lah.
Kay, just saying :)

» Justin also a human , peeps :)
» I can't say that Justin is the best guy in this world cause he's absolutely not.
» Justin not perfect for sure just like you :)
» Don't blame belieber if they hate you cause you the one make youeself being hated :)
» Don't ask why people love Justin cause it impossible for you to accept their answer , haters :D

Kay, ai malas nak menulis panjang lagi. Actually, ai nak je cuma takutt pulak ada yang blame niy :3 uhuhu

Thanks for reading and sorry if you get annoyed with me :3 tbh, banyak lagi nak masukkan tapi, i think you boleh stalk sendiri lah kalau mahu. Ai malas mahu ingat dah :')

Sswaggie <3