Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

//Bloggie

Hye peeps :)
Liyana guna 'ai' refer to me kay ;) 
please don't get annoy with me :3 
kekeke


uhuhu, tbh dah lama kan liyana tak tulis entry? ihihi,, asek dengan GA jeh dalam blog niy ken? well, firsttime ever join loh :3 next year pulak ai dah busy :) so, tahun niy jelah ai mahu ber'blogwalking sana sini :3 kikiki..

kay, saja lah ai mahu menulis niy sebenarnya :3 ai ikut pesan kakak ai tuh, dia suruh ai aktif  :3 but memang ai dah lama dah jatuh hati sama blog niy sebenarnya. ihikhik xD
ahh,, kakak ai tuh suka sangat main dengan kod. that's why ai minat gila-gila dengan blog dia :') you know lah siapa yang ai maksudkan tuh :3 kuiikuii xD 


firsttime ai ada belog niy time 2011 awal tahun :') kay selama 2tahun menyimpan hasrat, akhirnya terbuat jugakk :3 kihkih tapi itu just untuk liyana try belajar main dengan template nya je. lepas dah reti sikit tuh, ai use simple template je time tu. ahaha. tak pandai lohh time tuh xD blognya pon berat semacam :3 so, ai tutup lah blog tuh. thann, lepas ai habis upsr, ai mintak kawan ai yang kat ski tuh tolong buatkan belog untuk ai. uhuhu, bila dah tengok blog dia, terus ai mintak xD kihkih, seriously memang ai takmalu dengan dia :3 ahaha. ai sayang dia sampai bila-bila :')

and, ni lah blognya :3 first entry di blog ni pasal dia :') tapi time tu memang dia lah tolong rias kan and ai just guna simple template time tuh. day by day ai belajar, dapatlah ai menguasai simple template tuh sepenuhnya xD *poyo jeh bunyinye :3 * 


then, ai try pulak guna classic template niy. kuiikuii, memang first-first copy paste jeh. tapi alhamdulillah dah pandai arrange sendiri time last 2012 xD ohoho^^ actually ai jeles dengan family LP ai yang masing-masing blogger tuh xD ai pon selalu jengah blog-blog kawan ai yg awesome gila tuh :3 dia kata dia guna denim-denim something like that lah. but, ai malas lah nak amek tahu -.- blog dia pon ai dah tak tahu =.=

ohoho^^ dah pandai main kod niy pulak, ai create new blog official for spazz pasal korea :3 tapi, tak update sangat sebenarnya. masa tak mengizin kan :')
dah, cerita pasal url nya pulak. actually ai sayang gila nak tukar url niy :3 dulu kan ai ada nak tukar, tapi.. ahaha. dah cakap dah sebabnya kan? :3 actually url blog niy pon ai tukar time 2011 and that time ai gila dengan myname xD kahkah :3 *bias ai Seyong!* ihihi^^ and my second blog tuh, tak pernah tukar lagi :3 itu blog wujud time 100% keluar lagu 'guy like me' :') ehehe^^ that's why ai use nama Rokhyun as title blog tu :3

ehehhe,, 
btw, ai nak annouce yang Hani Karmisah dah buat blog! aww aww :3 akhirnya dia ada jugak xD kihkihh maii lah visit, liyana promote niy! 


fully support by Maira.
ahaha. ai jeles loh dengan header nya tu :3 uhuhu, ruhi punya header pon Maira buat kan :') kuiikuii I want photoshop please~ ai nak buat header untuk second blog ai tuh :3 nak tukar skin :') ahaha. blog niy maybe tak lagi kot. belom puas dan tak jumpa pengganti lagi xD kehkehh 

Kay, liyana nak pen-off niy :) maybe next entry? ihikkhik :3 mintak ampun untuk entry yang gedik niy :3 uhukkhuk , ai memang gedik pon :3 dah-dah. bye! and Ppyong~!