Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Gift :)

Hye :)

Ahh. Now liyana kat Jeli :3 ihihi maklumlah. Baru dapat berjalan :3 Phone android , broad band dalam beg , mp3 sumbat telinga, kuiikuii :3 perfection sis! Hihi tapi kalau ada iphone lagi best :3 ahhaha. Berangan :')

Niy, ibu ada belikan gift untuk Mieza dengan 'Izzah :3 kuiikuii. Ai jeles siaa :/ ahaha. Actually sebab diorang selalu tolong ibu buat pbs.

Ahaha. Nasib baik liyana ni baik, ai relakan jehh :3 *peghasan nak mampuihh xD* ihihi. Tbvh, ai rindu gila mereka :') last year ada jumpe, mieza tinggi gila and 'izzah tak meninggi pun dari darjah 4 xD padahal time tuh ai sama tinggi dengan 'izzah :3 mieza pendek 1cm dari kitorang xD kuikuii :3 membajet disitu xD

Ihihi. Dah ai nak setopp dah ni :)
Bye :) Pray the best for them :')