Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

#idolakecil

Assalamualaikum :3

Hai-hai xD hee
Tadi liyana tengok ik bahh xD wuhuu~ ahaha. Tak matang ken? Hm mom pun kata begitu :3 ik6 niy pun tengok kebetulan dulu xD wahaha. Setiap sabtu kakak amek tv depan tuh . So , terpaksa tengok tv belakang. Tv belakang niy takda astro, pakai areal(?) jeh. Tv3 xdapat siaran woo -.- yg cantik tv9 , 8tv , ntv7 . Tv1 and tv2 tuh tak lalu nak tengok .___.

Hm hm.
Minggu depan dah final xD minggu lepas takda penyingkiran dan masih ada 7orang. Confirm-confirm lah minggu niy ada ken ? Heee.
Minggu lepas, tema feat senior *.* ada harris lohh xD wahaha. Nasibaik aril takda :3 mahu kecohh aku nanti xD hee. Azzam pun takdapat datang. Maklumlah, dah popular xD mwehehee.
Calon penyingkiran last week alleeya and emilia. Hm hm . Wa minat emilia pulak xD comel gitu :3

Minggu niy tema .... *lupa lah:3* time last nak penyingkiran tuh , diorang guna tomok pulak *juri tetap* mwahaha :* i love it xD semua budak ik buat bulatan dengan dia xD *comel jeh:3* tomok ada cakap dengan diorang something , kamera shoot dari side kanan-atas nampak diorang menangis :') hm ai nampak dani nangis loh. Cuak disitu :')

Then, alif kata , siapa yg tomok tak pegang tangan boleh berundur ke belakang. Dani kebelakang lambat sikit , aku pun cuak disitu. Tapi , dani kebelakang lah jugak. 'kay, dani selamat xD' mwahaha. Time tu aku consentraight kat dani jeh :3
Tapi , baru liyana perasan yg tinggal dengan tomok tuh ajaq dan emilia . Serious wa tekejut nampak tangan ajaq tomok pegang. Tapi , set mind dulu 'ik kan suka buat drama:3' hm.. Nak emilia stay . Tapi , ajaq ?
Hm hm.

Bila alif kata , lagu apa yg menentukan untuk mereka, hati dah tegerak. Dua-dua out lah niy :')
Hm hm memang pun . Emilia & ajaq keluar minggu niy. Sayang sangat sebab next week final :')

Fact Ajaq : -budak paling hensem(?) dalam IK6.
-time fansign ik , ajaq paling popular xD
-kawan baik Dani :3

Hm hm.
Actually, tak da lah minat mana ajaq niy.
Saya minat Dani xD mwahaha :3
Um. Doakan dani juara ik6 xD heee