Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Komikk :3

Hee^^
Liyana dah habis comic Cutie Boy niy xD hikhikk :3
Ahaha.

Suh Yoo Min ( hero ) tuh flower boy , ketua gangster , selalu mencarut , gila maybe xD

Hikhik xD itu character favourite aku ! :3 kuiikuii <3
Ada satu part, Hanah ( heroin ) nya suruh janji tak kan mencarut for a week. Yoo min tu tetap tunaikan janji tapi lemahh gila :3
Bila mereka jumpa kat cafe yg selalu diorang jumpe tuh, hannah terkejut and ada insiden(?) berlaku xD uhuhu sebelum niy dia mencarut simbolnya ***** jehh tapi time tuh xxxxxx ! Kihkihh :3 ku rasa comell je dia tuh xD *what's wrong with me xD*

I had no idea but aku rasa dia awesome lol :3 poyo tough tapi sweet gila sebenarnya xD Aww aww :3 so cute siaa xD

Kay, ai seru bacalah manga niy. Online ada maa. Mahu install android pon ada xD ai install xD tuh yg menggila :3 ihikhikk.

Kay bye :)
Ppyong~!