Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Komikk #3

Hye earthlings^^

Kayy, liyana nak cerita pasal komikk yang dah lama ku baca tapi tak jumpa ending nya xD kihkih actually asek error je time nak download part last-lastnye tuh-.- so liyana pun download cerita lain dulu.

Tajuk komikk nya ,
' My Boyfriend is A Vampire '

Serious best! Sebelom niy, bile baca cerita tuh asek teringat kat Tajul jehh xD kahkah. Tapi ai dah tak minat dia dahh. Umie marrah :/
Kihkihh :3 lagi satu, liyana pun baru lah jugakk teringat yang edward hani tuh pun vampire :3 kihkih
Actually time hani duk sorang-sorang kat rumah, hani takut, dengar macam-macam xD *perasaan je maybe* liyana kata lah kat hani,
'paling-paling pon vampire jeh tuh'
Ahaha. Act. time tuh liyana tengah menggila dengan komikk niy :3 kihkih xD

Nak liyana cerita story line dia? Ihikhikk :3

Yoo Da In : seorang perempuan, yang dilahirkan oleh ibunya yang merupakan manusia biasa tetapi telah bertukar menjadi vampire perempuan dan digelar Medusa kerana dia telah membuatkan semua lelaki jatuh hati bila melihatnya dan semua lelaki yang menyukainya mati. Ibunya mempunyai dendam terhadap keturunan vampire untuk membunuh ketua vampire kerana telah membunuh lelaki yang dicintainya iaitu seorang manusia biasa. Dia telah tertidur selama 30tahun ketika mengandungkan anak perempuannya dan mati jasadnya selepas melahirkannya. Medusa tersebut berhajat untuk membalas dendam melalui tubuh anaknya dan dia fikir jika anaknya lahir sebagai perempuan, anak nya akan ditimpa bahaya daripada vampire-vampire lelaki. Oleh itu, anak nya itu dilahirkan sebagai seorang lelaki namun apabila ada keadaan yang meragut nyawanya, dia hidup lagi sekali sebagai vampire perempuan dan Medusa tersebut akan muncul melal
i badan anak perempuannya tersebut.

Huhh,, kay terbelit ka? Ihihi. Dah lah liyana nak stop. Liyana just describe dia ja :3 Liyana pun dah pening dah niy xD

Tapi, serious talk cerita niy best sangat xD kuikuii :3 I love it xD ahaha. For me, komikk itu semua best cx

Vampire. Vampire. Vampire. Vampire. Vampire. Vampire. Vampire. Vampire. Vampire. Vampire xD

Kihkihh :3 otak ai dapat prosesa itu ja sekarang xD sweet life :') kihkihh.
Ku minatt vampire gila niyy :3 kuikuii. Awesome story lohh xD

Dah, liyana nak stop merepekk -.- kalau tak melalut habis lah liyana nanti -.- so, take care and pay attention to this manga !
Kuikuii :3
Ai suka sangatt xD

Kay bye! :D
Ppyong~!