Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

//Piyaa :3

Assalamualaikum :3

Hee. Liyana baru lah jugak bukak ask. Hm line lembab. So liyana tak bukak answer sebelum niy. Tadi baru liyana cek answer. Hm hm.
Liyana nampak piyaa jawab soalan liyana :3 sebak pulak rasa :')

*tengok gambar screen cap bawah niy :') *
Hmm. Next year sapa tahu macamana kenn? Liyana pun taktahu lah. Lini dapat list kelas. Semua refer kat lini. Niy pun aimi lah yg kata.
Liyana dah tak sekelas dengan piyaa. Piyaa yg gila-gila pluss annoying tuh xD mwahhaha :3 suka tengok cara piyaa study . Lagipun piyaa dah lah pandai, kreatiff pulak tuh :* bile barab jeh. Piyaa lah jadi kamus liyana bila nak buat ayat xD hewhew . Malas mahu bukak kamus :3

Piyaa , piyaa , piyaa .....
Ahh, dia niy *bisik* budak manja sikit :3 *buat muka selamba* ehehe :3 piyaa niy cepat touching bila pasal friendship :3 piyaa hati lembutt lah xD mwahaha. Aku selalu buat dia annoyed bila aku rasa piyaa niy annoying xD heee.

Hm hm.
Nak flashback balik , saya tak mampu xD sebak rasanya :') heee :3 thankiuu lah kasi nasihat begitu :3 wa sayangg kamu jugakk :* jaga jen-jen and tyra bebaik xD mwehehe :3 insyaallah aku tengok-tengokkan dia. Tengok je lah tapi xD heee

Hmm. Lepas niy , sapa lah nak jadi kamus barab liyana lagi :') tak da lagilah nak dengar gelak tawa piyaa yg melampau kat kelas lagi xD hm hm . Sampai aku yg kena tuduh dengan teacher dulu :') nak menangiss tahu ? xD

Liyana sayang Nurin Faiz Sofia Rahenan gila-gila xD gudluck in your life :*