Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

posmenn :D

Assalamualaikum , hye ! and hee ^^


ahh,, actually nak storyy yang 2hari lepas, posmenn jengah rumah liyana! xD kihkih^^ cuma, iphone tak dapat lagilahh :') 
"Announcement , Liyana masih menunggu insan yang baik hati untuk postkan iphone5 c kat Liyana :3 "
kihkihh,, day dreamingg je lah , Liyana xD

sebenarnya, saya tak dapat jumpa punn posmen nya tuh . mom yang amik kan. *masa tu saya tidod :3* 2kali posmen datang beri bungkusan untuk Liyana xD heee^^ bangun-bangun mom kata ada barangg xD Actually sebelum tuh nampak ada orang mention Niel sebab barang dia dah sampai. and, niel punn dah bukak order untuk Batch 4! heee masa tuh jeles jehh sebab tak dapat lagi :3

First, sampul kaler coklatt. kecik ja :3 bila liyana bukak, rupanya itu isinya keychain yang liyana dapat dari GA Shad :D dari Korea tuhh xD heee~ thanks Shad! agagga :3



second, bungkusan putih yang macam post laju tuhh, tapi bukan :/ Namanya airpak  firsttime nampak lohh -.- jakunn 3minit :3 excited gila bila nampak Mohd Daniel Hairuddin kat kolum pengirim tuh xD dalam hati,, "waaa,, barang yang aku tunggu dah sampaii xD" ihihi. Liyana ada order baju 88wolf kat dia sebenarnyaa. nak jugak?? singgh lah blog dia :D macam yang liyana cakap tadi, dia dah terima order untuk batch 4. link ? ini diaaa ;)


ahaha. btw niel niy SPM candidate next year :) ohoho^^ first-first dulu I thought dia 18 lol xD dia kata, dia nampak tua sangat ka? kihkih :3 umhh, jangan lupa doakan SPM dia next year yehh :D *kalau bolehh, selitlah saya sekali dalam doa tuh :') heee *

so...
end of my story xD kuiikuii :3 hihi,, excited lol xD 
note :: PMR result countdown :D

"Bismillahirrahmanirrahim... Saya doakan Asna Asyikin Mohd Daud mendapat straight A dalam PMR tahun 2013 ini. Amiinn :D "


thanks guys :)
Ppyong~!