Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Segmen Kenapa Aku Jadi Blogger ? By AkuPenghibur.com

Assalamualaikum :)

kay, segmen niy liyana jumpa time blogwalking kat blog azwa. kay memang liyana tertarik sangat dengan segmen niy :3 kay, firstly,, thanks azwa kasi link penyertaan niy :D maybe liyana patut panggil dia kak azwa ken ? ihihi.. sorry kakk :*


kayy, liyana nak start segmen niy :) do folow my story ;)


For truthh, liyana tertarik dengan dunia blog niy pada tahun 2010 :) bila kawan saya bercerita dengan senior saya kat dorm template apa yang mereka guna and so on. tapi, liyana start buat blog awal tahun 2011. tapi, blog itu dah dilupuskan :') itu liyana buat untuk belajar cara post, edit, letak gadget , set font guna simple template. tapi, lepas upsr,, liyana mintak kawan liyana buatkan blog untuk liyana. orangnya ialah first entry dalam blog niy :) kay. tapi liyana tukar email so, dia unknown writernya :) 

actually, liyana mintak kawan liyana buatkan dulu tu sebab liyana tertarik dengan blog dia yang cumill tuh xD ahh,, lagi punn time tuh , ramai kawan tenett liyana study buat blog. so, kami bertukar-tukar tutor and info. saya tengok, mereka buat blog untuk fanfict, school life , fangirling and say everything they want.

tapi, liyana memang tak reti sangat nak menulis sebenarnya. tapi, I'm actually love it :) form2 niy lah maybe liyana baru selesa xD kihkih. lagipunn,, sis liyana advice suruh active :3 agugugu next year liyana form3 dah. taktahu lah macamana :3 dah? atau baru? ahaha. yang penting next year liyana akan hadapi PBSMR :') pray for me? thankss <3 
btw, sis liyana tuh pulak next year form4. ahaha. mean, dia tengah tunggu result PMR niy. doakan dia eh? 

" Bismillahirrahmanirrahim, saya doakan Asna Asyikin Mohd Daud mendapat straight 8A dalam PMR 2013 ini. Amiin :) "

btw, pernah tengok movie 'Aku Tak Bodoh' ?? alahh,, filem melayu yang Aeril Zafrel starring tuh :3 liyana tak ingatlah tu filem tahun niy or last year. ahh,, Liyana nak jadi macam Roy :') side dia pandai blogging. actually, liyana pun teringin jadi macam character 'Puanz' kat cerita 'Seven Something'  :') ahaha. 

dah lah. tak pasal-pasal liyana petik semua tajuk cerita nanti xD maybe tak interesting pun sebenarnya. tapi, liyana tetap nak cerita. macam yang kak azwa cakap,, ini maybe untuk kepuasan kita jugak :') ahaha. I think, kak azwa betol. kita pun dapat mengeratkan ukhwah blogger-blogger jugak kan? hmm.. banyak blog yang liyana admire :3 dulu, liyana guna tutor dari lyssa time guna simple template tuh. sekarang dah tak rajin dah nak cari tutor. kuikuii :3 tapi nasibaikk dulu asna sudi bantu liyana and lain, liyana terjah sendiri ja xD

Liyana stop :) maybe sampai sini je. kalau takk, bosan pulak orang baca entry niy kan? ihihi. saya undur diri dulu :3 take a look at mine :D
kaybyee :*
Ppyong~!


p/s :: I'm still junior(?) in this world xD anything advice for me? just tell me if it can make me better :) thanks for reading :')