Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

//Shawlora

hey you :3


ihihi, semalam postmen datang rumah! kihkih,, hadiah GA by cik Arnab dah sampai :3 Liyana dapat tudung halfmoon dari Shawlora xD ehehe,, gembira lohh, dari Melaka tuh :3
tbh, firsttime liyana tengok tudung macam tu :3 kihkih. liyana tak tahu nak buat apa. maybe tudung tu liyana nak offer kat cousin liyana kot . tengoklah xD btw, thanks Shawlora and cik arnab :3 eh eh,, tetinggal pulak, and postmen nya sekali xD kuiikuii, terharu denn :')


p/s: 

mom : nama liyana tu kau ke yang yang tulis? 
me: tak lah. orang tu lahh.
mom: eh macam tulisan kau lah!
me: ahh? kenapa? :o
mom: sebab tulisan nya tu buruk. ingatkan kau yang tulis. serupa pulak tu.
me: haii, agak-agaklah. tulisan orang tak de lah buruk tahu? *smirk*

fact : tulisan tuh memang sama dengan aku xD


ahaha. bye! tarik diri dulu. 
Ppyong~!