Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Smoke' -.-

Assalamualaikum :)

Tak tahu nak mula mana actually :/
Kay, straight to the point. Semalam, liyana ada chat dengan erra. Dalam chat tu, erra ada kata yang S1 pernah merkok. Dia kata ada gambar kat account dia. Liyana nak tengok, tapi tak dapat. Ahaha sebab liyana tak friend dengan dia actually. So, liyana mintak erra tolong send kan gambar ke liyana.

Ahaha. Serious talk, seramm sangat . For main reason, liyana tak suka yang teramat orang yang merokok and gambar tuh seolah-seolah dia bangga gila -.-

Liyana tanya erra, itu gambar lama ka? Erra kata time zaman jahiliyyah dia. Kay, I'm set my mind maybe itu time dia form3 dulu lah. Cakap-cakap lagi ngan erra then, liyana off .

Tadi, S1 tu dah approve lah liyana punya friend request. Liyana pun nak la tengok gambar tu. Seem like dia memang bangga and ia mestilah at least last year. Maklumlah S1 tu budak baru. And diorang hangout sama-sama.

Sebelum niy rumor kata yang dia ni gangster dulu. Tak mustahil lah kalau dia merokok kan? Hmm. Macam tu lah -.-  dulu kemain mengaku itu abang masing-masing xD wkwkwk tapi sekarang, sumpah aku reject awal-awal =.= uhh, aku dah tak percaya langsung dah yg dia baik :/ kay, sorry :)

Btw,
Ku ada harapan lain actually :) tapi, rasa tak sesuai pulak tulis ken? Bahaya siaa xD kuiikuii :3