Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Update :D

Heyllo :3


heeee^^
okayy blog liyana niyy memang banyak cacat ken ? :) ahaha. I knoww :') 
ummh,, sebelumm niy ramai woo yang tegur :3 firstly, Nae . dia ada tegurr yang liyana punya blog niy tak ada button follow :) hmm hmm.. rasanya, agak lama saya guna skin niy. tapi tak perasan punn :3 kihkih.
thenn,
kak ain :) ahaha. dia tegur liyana punya comment box :/ hmm hmm. liyana actually memang tak biasa guna comment box niy :3 maklumlah sebenarnya ini bulihh dikatakan diary hidup liyana :') takda visitor punn sebelum niy. 
so, liyana ada req kat sis liyana tutor comment box niy. ehehe. malas nak cari sebenarnya xD tapi nasibaik dia baik :3 actually asna niy pun anak murid kak atiqah jaidin jugakk. hee^^ itu mentor dia kalau dia tak tahu nak menggeledah kod blog dia tu lagi xD
btw, thanks asna for that tuto :3 hihi.. sorry susahkann :D

jom lahh blogwalking blog sis saya niyy :3

thenn? ahh, cbox!
Liyana harap sangat mereka-mereka yang melawat tuh tinggalkan jejak kat cbox liyana :D senang lah liyana nak bw pulakk :3 heee
naik mainn tag - tag amat dialu-alukan xD kihkih. nak invited apa-apa pun bolehh :) as long as I'm free :D
lagisatuu, bila tinggalkan jejak tuh, tolonglah jangan letak email :/
sebaik-baiknya letak lah url blog masing-masing ken ? :D kalau takda punn, nak letak twitter link pun boley :) kalau facebook tu, liyana jarang sikitt bukak. tapi boleh lagi and even g+ kay ;)

sebenarnya, liyana pun baru letak widget follow tu :)
sebab katanya, bukan semua orang boleh main dengan button tumblr tuh. hmm hmm. liyana tak tahu punn :3 thanks to azwa sebab kasi tahuu :3

heee^^
lagi.. umm.. :3
Ah, Liyana dah letak banner seonmul tu :3 hihi mean liyana pun dah di approve as official seonnies :3 cuma liyana tak ada banner sendiri lagi. sokay kikiki xD
kay byee xD
stopp sini :3 huuu~

Bismillahirrahmanirrahim, saya doakan Asna Asyikin Mohd Daud mendapat 8A dalam PMR tahun 2013 ini . Amiin :D