Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Zaidi Azman :)

Assalamualaikum  and  hye :D


Tbh, tak tahu lah kenapa liyana terasa nak menulis entry niy :) hmm hmm. Lost of reason .
Liyana baca entry-entry lepas. Hmm. So,, unmatured =.= *ahhaha. Poyo dah matured jeh xD* thenn, terbit satu perasaan :/ *cehh , poyo xD* ahahaha. Liyana rasa .... rindu nak spazz dia xD kahkahh .


Hmm hmm. Dulu umie ada cakap something nonsense yang aku tak sangka :/ and that time I'm talking to myself, "uhh, dia ada baca blog aku ka?" 
Uhmm. Umie tegur pasal orang yang liyana pernah mention time entry //Random and pasal entry //BudakBaru tuh. Ahaha. Sangatlah terkejutt time tuh xD Speechless dan berusaha mencari topik lain untuk dibuka. Heee


First , liyana rindu zaman piyaa gilakan dia :') uhmm. tbh, sangat-sangat annoying zaman tuh sebab piyaa gedik nak mampuihh xD piyaa just pentingkan dia je -.- apa yang ada dalam otak piyaa dulu rasanya gd sorang jehh -.- Hmm hmm. But, later I found it so cute <3 piyaa sedih bila dia tak da time birthday piyaa xD ahaha. gedik itu normal lah bagi perempuan and tipu lah ken perempuan tak pernah gedik xD


Sec, liyana rindu time umie fangirling over dia gila-gila last year. Setiap kali umie nampak dia, setiap kali dia lalu kelas , mesti umie jadi gedik gila xD ahaha. kalau ternampak dia kat tangga memang kesian la dia kena usha habis-habis oleh umie tu. kihkih Dulu nampak naif je budak tuh :3

Third , the momment time liyana tolak kasut ** kat bawah kerusi budak tuh. Hmm hmm. Time tuh budak tuh tengah tidur(?) idon't think so, maybe dia bukannya tidur benar pun . hahaha. habis dia merajuk dengan aku .

Fourth, time dia tanya kenapa aku minat budak ni. aahahah. Rasa nak tergelak jeh time tuh . hmm. Liyana tanya dia kenapa dia stay jadi admire budak tuh? Jawapan dia , hmm hmm xD macam tuh lah . cehh.

Hmm hmm . I miss for everythingg about him. kahkahh  . Serious rasa lawak sangat. dia pandai . good looking (cikgu selalu puji -.- ) , baik dan bajett -.-  hmm hmm .
hee sebelum niy ,  piyaa ada suruh liyana tulis pasal dia dalam buku rabbit liyana :3 liyana tak nak tulis nama dia dalam buku liyana. so, liyana tulis 'budak baru' as title cerita pasal dia xD mereka tanya, kenapa budak baru ? liyana suruh diorang tengok dia. *time tuh, firsttime dia pakai baju pengawas*  hmm hmm. Sebelum tu, dia dapat title 'gd' dari form1 :3 awin la yang beria nak kenalkan orang yang umie gilakan tu. haha . apa-apa je lahh xD

Hmm teringat pulak piyaa ada tulis ' GDJJbJJ ' guna market kat daun pokok sebelah bengkel khb tuh xD ahaha  . Dalam beberapa bulan lepas tuh , pokok nya dicantas daun-daun yang terjurai. So , dah tak da lah daun nya xD tapi, liyana ada tulis perkataan yang sama dekat batang pokok tuh dengan piyaa dulu xD ahaha. Tak ingat lah pokok tuh dah kena tebang(?) ke belumm xD

Hmm hmm . Tbh, banyak jugak entry pasal dia dalam blog liyana niy :/ ahaha. Sakaii rasanya xD heee
kay, byee :D malas nak menulis pasal dia lagi dah. Kihkih :3