Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

2014 is all about changed :D

Assalamualaikumm :*

Hee ^w^ baru dapat balik rumah xD mwahaha . So, I grab my phone asap to post this :3 hewheww.

Kayy, 2014 .
Liyana dapat masuk kelas ehsan :) it's second class :) kay, it's maybe fit with I wish before :)
Ahaha. I'm happy I got it but not too really tbh :) BIG LIE if I said it's okay :)

Tbh, who in this world like when people lack with them ? :)
Hm. When , I said I'm in second class, other will I'm lie . Kay, nothing advantages I got when I lie. And I hate when people doesn't trust me when I tell them the truth. Ia bagaikan penghinaan bagi diri ini :D

Sokayy, kelas Liyana seronok . 3years in row satu kelas dengan piyaa and aisyah . 2years in row sekelas dengan tyra, aliah, najlaa , bieha, mak , nawfal, budin, amir and adek . And some of them are my firsttime for being classmate :)

Syukur alhamdulillah guru yg kitorang dapat pun guru yang kitorang harapkan :) but, liyana teringin nak belajar dengan ustazah saminah :3 ehehehe

Perkara yang tersentapp sangat time usrah , k. Aini tanya result liyana , then dia buat muka. Ahaha. Sumpah sentap gila kat situ :')

Hm hm.
Dorm elitee. K. Aini dapat dorm elite xD ihihi. Ingat lagi k. Aini kata dia nak dapat kan top10 rangking batch tapi kelas dah dapat number 9. Kami pun kata lah , maybe nanti rangking batch top10 kelas k.aini je ke xD hee. Tapi lepas tolak laki and exco , kak aini dapat jugak dorm elite xD mwahaha. Tahniahh :3

Tbh , liyana baru tahu result cousin liyana pmr tahun lepas tuh. Dia dapat 7A . Dia pindah skulah dia sebab tak nak barab and now, mom dia cari sekulah harian biasa pulak . Hm, tadi terdengar abang dia komen-komen dia amek LK . Kay, last two year, abang dia just 2A je. Abang dia memang nak sain tapi tak layak . Adik dia pulak tolak . Dah lah pandai, sia-sia jeh .  Hmm. Macam-macam abangnya komen -.-

I'm scared tbh. I'm not really deligent like my sis . I even never got 5A for PMR subjects in secondary school :( safira akhir tahun dapat 5A pun dah cakap macam-macam . Tbh, aku syukur kalau dapat 5A pun. Hani last year, 7A :) harap dapat jadi macam hani :') amiinn <3

Memandangkan liyana dah form three niyy *nada poyo* I'm tried to being matured xD lolololo :3 I'm leave a bit of childish part of me :3 hewheww . *Gaya poyo jehh xP ahaha. I want change myself abit :3 I don't want take sh*t things as serious . Pay all attention in class. Control swearing :3 and keep calm :)
Hm hm.
I'm gonna watch out with people words . Serious talk, memang saya cepat terikut -.-

This year sekelas sama amni and laila :3 pelik loh laila sekarang xD serious perangai macam izzah dulu xD kehkehkeh xP

Dorm pulak, dapat dorm bergrill tuh xD wkwkwk . Lokerr besar pulak :3 agagaga. Tapi balik harituh dengar k.amni kata yang k.pikalil kata nanti ustaz alias nak rombak dorm -.- 18 per dorm katanya sebab nk tolak dorm elite . That's rumor that I hope it's fake . Hm hm :/
Ah, malam sabtu lepas, lepak kat dorm je. Form lain suma tak da just kitorang je kat dorm . Punya lah melalak xD wkwkwk habis suara sebentar time tuh :3 uhuhu u.u it make me feel like that hostel is mine xD

And , this year mean I stayed at hostel for 5years already and this is sixth year :3 mwahaha xD
I LOVE THAT'S FACT AND STATUEE <3

p/s : maes suruh liyana participate GA dia. Hm I'm not open laptop yet  u.u I'll join later kay :3