Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Kusiss stepp :)

Assalamualaikumm :D


hee~ It's blogging time :3 serious talk, I'm damn miss this momment xD

17/2/2014
hari isnin minggu ke-3 dalam bulan februari . Intake ke-5 untuk pelajar form one dan intake ke-3 (?) untuk pelajar form 4 . 

ada ura-ura mengatakan adik-adik form one tahun amatlah comel-comel xD hewhewhew :3 \slapped/
oneday, kat musolla ada lah ramai orang berkerumun 2orang budak ini. mengikut khabar angin, salah seorang budak itu mempunyai mak yg bekerja / orang London . and another one tuh pernah tinggal di UK since 5tahun / 5tahun -.- 
okayy, serabutt sikit di sini -.- tbh, memang liyana tak tahu pun mana fakta yang tepat . I just know the point that that two kids speaks english well and prefer make a conversation using english language :) liyana jelous? maybe -.- tapi liyana malaihh nk amik tahu pasal mereka -.- hm hm , feel like bacteria walk everywhere with no destination .__. I'm speechless -.- 
sebenarnya, teringin nak amek tahu tapi poyo-poyo je aku niy -.- ngehngeh :3 menyampah bila orang dok story pasal mereka depan aku -.- kalau mereka canadian atau filipino mahulah aku semangat xD ini , UK -.- goshh, tempat idaman aku since I'm little kiddos :(  mana tak cemburu dan iri hati  T_T
----- CLOSE THAT TOPIC ------


form 4.
dorm liyana pun dapat ahli baru after kak fina pindah :3

liyana ada cousin lagi kat sini -.- dia pindah sini sebab asrama full kt sekolah lama dia tuh . hmm, dia kinda manja tapi kurang sikit sejak dia form 1 . tapi still , suka mengadu / bercerita tanpa disuruh xD
petang tadi balik , ibu tak cakap dia tumpang sama -.- dah lah time tuh sedang sesungutt . kereta pulak jauh. masuk kereta, kerusi dia pulak over nak mampuihh. uhh, hapuss mood betol -.- 
btw, ibu tanya dia " macam mana sekolah ? "  
dia pun start bercerita . First day sekolah lagi ( selasa ) , dia kena tegur dengan ustaz Rosli sebab baju dia kecik , mahu kena bebel time perhimpunan xD   , mahu pulak ustaz perasan seluar dia xD  \ maklumlah, ustaz Rosli ni memang pantang nampak di 'cheekang' kan :3 dulu , ustaz suruh bukak kat situ jugak / tapi ,  seluar dia tak diubah apa-apa pun , memang semua jenis macam tuh , ialah , tinggi kan -.- ahaha, kena lagi lah dia ceramah pagi xD wkwkwk . katanya, nasib baik lah , ustaz tak check rambut pulak . that time , liyana usha-lah rambut dia , uihhh, memang kena lah kalau ustaz check xD ngehngeh :3
my mom : ' tak cakap ke kat ustaz tu dulu saya sekolah biasa ? '
dia kata , tak . tak pasal-pasal nanti kena lagi pulak . so, dia dengar je lah.

dia ada mention jugak , kawan kt sini ok lah even tak ada siapa pun yang dia kenal sebelum ni . katanya , diorang friendly semua friendly . form 3 , form 2 pun sama .
ahh , tapi dia ada kata yang dia kena kacau dengan form5 perempuan . lagi-lagi kalau kat koop. selalunya memang perempuan yang jaga koop tuh . so, dia pun tak selalu lah pergi koop. pergi just bila kebulur je. kalau nampak orang-orangnya tu je mesti dia keluar cepat-cepat. tapi, bila nak bayar tu lah point nya -.- then, form5 laki ada cerita kat dia yg perempuan-perempuan classmate diorang main cop-cop lah , gossip - gossip lah -.- * hmm, wujud kebajetann dia disitu -.- * 
my mom react , just laughing xD  ' ni nak kata diorang berebut aat lah ni ?'
dia: ' yelah , aat kan handsome . tapi , geli lah diorang buat macamtuh. rimas -.- '

agak geram, agak menyampah lah dengan dia -.- bajet hot jeh-.- wkwkwk nasib dah masak dengan perangai dia tuh. tapi, untung jugak dia masuk :3 liyana pun tuntut lah balik kata-kata ibu dulu xD awal tahun hari tu katanya sebab liyana sorang je , tak berbaloi :3 dah dua orang kt sini balik , mohon datang setiap minggu xD kihkih :3