Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Before al mulk :*

Assalamualaikum :)
Hee . Hari ni last tido asrama untuk bulan tigaa 2014 :* homeworrkk tinggi menggunung pulak :) wahh wahh :D so cute lah ! Entah siap atau tidak pun tak tahu T.T ingat nak study bahh . Macam tak sempat je dengan nafsu yang jahat ni u.u
Tahu ? Harini orang ada satu je kelas . BM pagi , tgh khb tangguh malam untuk teknikal . Riuhh gilak petang tuh xD form 3 masing-masing rintih makanan . Mahunya erra yg kt rumah tuh menyampuk dia tengah menyuap nasi beriani -.- uh uh , biadapp -.- maggi pun takda tahu kat sini T.T
Sedih sedih sedih T.T cuti form3 tak rupa cuti hollywood :( PT3 too .... So many version lah . Dulu , PBSMR , still PBS macam biasa tapi ada soalan lembaga . Then , PPMR , PBS dinaik taraf , pereksa lembaga . Now , PT3 , so much advance :D
Wah wah , batch 99 so lucky ! You got alot of experiment needed :D
Ah , ah .
Tadi, najwa tunjuk account senior ni :) tengok bio dia , wah wah :D then , mula kerja menyetalkk aku :) hm hm , lawak pula rasa menyetalk cousin sendiri xD dia dah berubah :) wah wah . Patutlah time terserempak hari tu dia tersengih -.- annoying lah , tak payah nak perasan sam bunkface sangat lah -.- muka terserlah kemanjaan kau tahu ? xP hee
Ha,
Dia dah pindah intersaber week ke-2 tuh . Untung , pandai :D yang lawak nya , kenapa intersaber? Hee . Dulu , ayah kata , kakak ikut kak long sekolah intersaber :3 liyana ikut abang imal masuk kusiss -.- uh, tetiba dia masuk kusiss , a week , pindah intersaber . Wah wah :D grand ya kau ? Mohon SPM next year standard dengan budak intersaber jugak :D
/tahun ni, abang diaa SPM :) /
Dah ,
Actually bosangg sangat u.u liyana ada baca buku garfield tuh , hee . Dia ajar liyana memacam siaa xD wah wah :D comel lah :3 hee
Okay , okay .
Keyboard off :D sambung midnight ? Kalau rajinn :3 hee .
Ppyong :D
P/s : almulk time ! :D