Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Ruhi Humairaa :)

Assalamualaikum :)

cantik takk ? xD

Heee~ Hari ni, birthdayy dormmate liyana :) bukan maen promote lagi dia punya birth-date ni suruh orang ingatt. okay, finee xD tapi, takda hadiah pulak :3 hmm, sorry ! tak sampai setahun pun kenal kau ruhi , tahun lepas, tak tipuu aku takutt sangat dengan kau ._. tapi, tak sangka pulak suara kau merdu :3 #eh?

Ini short entry je kutt :3 actually ini entry scheldude :D Liyana kat hostel lagi . mungkinn, baru lepas nangess dapat markah exam . lagi-lagi terkenangkan KHB yang sedia tertakluk hari Rabu T.T

Last wishh,

Happy Birthdayy , Ruhi !
ku tahu poster(?) aku tu burukk :3 well, not bad ken sebenarnya *winkwink* xD mwehehe :3

kbaiii ! Ppyong~!