Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Flashhback :')

Assalamualaikum .

Hm . Petang kan liyana ada ikut ibu pergi majlis I & U koop :) hm . Ramai ex-binjai kat situ :') mereka pun tak tahu lah kenal lagi kite ni ntah :/

Mula-mula masuk , 'izzah dengan mizah tegur :') maaflah , liyana memang rindu diorang sangat ! Tapi serious malu T.T time kat toilet pulak , kak Tyra tegur liyana . At first , macam tak kenal je . Tapi bila dengar suara baru ingat xD hee . Dia geng kak alya dulu :3 kaki konkrengg liyana T.T

Perasan jugak ada izzati kat situ . Tapi, konfemm - konfemm lah dia tak ingat liyana :) ah , kat surau pulak , kak Ina pulak tegur xD ya allah , memang orang dah pasang harapan nak jumpa dia sangat :3 kak Ina comel gila tadi xD rindu nak dengar dia gelak lagi :') "sombong kan sekarang , iyelah dah masuk sekolah pandai " allah , sentap sangat dengan ayat kak Ina . Sekolah yang pandai kak Ina , liyana still sama je :')

Dekat meja 8 tu ada pulak Airissa :) hm . Last year liyana tegur dia , respon takda pun :) taktipu sedih . Tadi , orang pun tak tegur dia . Takutt , dia tak layan . Rindu sangatt kat dia tak tipuu :')
Then , liyana ada perhati seorang laki ni . Lama . Dan hati masih teguh kata tu ayim :3 tinggi dan gelap dia xD dia pun dah pakai spek -.- *teringat pulak time darjah6 haritu dia penah mengadu :3 tapi form one dulu tak pakai pulak -.- * Muhammad Rahim bin Aidol :) adik Ziyad Aidol xD ya allah , lama tak nampak dia :3 tak sangka dia jadi ahli koop :') hm , untunglah ayim , ikut langkah abangg xD

Time nak balik tu , dia pandang orang . Awkward . Okay , aku tahulah itu kau -.- habis kau nak suruh aku buat apa ? Salam kau ? Haisy -.- lalu pulak sebelah orang . Tinggi gilaa dia T.T dulu , kami sama tinggi , sekarang , aku lagi rendah T.T sedihh siaa x(

Hm.
Dalam ramai-ramai tu , yang paling orang nak jumpa , rahim :) hee . Rindu pulak nak dengar lawak annoying dia tuh xD ullalala :3
Tapi , orang nak sangat jumpa Yaya Rizal :') even orang tahu dia takkan ada kat situ :')  lepas yaya pindah, sunyi tempat aku :') izzah farihah dorm sebelah . Then , izzah pun pindah :/ hm . Nak pergi SKI :) Nak jumpa izzah , nak hug hug dia , naaging naaging kat dia sampai dia annoying :') hm . Teringin nak buat tu semua :)

Tak tipuu , rindu nak dengar gelak 4 orang annoying niy :')
yaya , izzah , ayim , kak Ina
Eventhough liyana banyak buat salah, mohon maaf diminta :'D

Related to :    binjai     ,     meru    ,    MK    :)