Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Mejaa :D

Assalamualaikum.

Hee . Changed the link already :') but I'd promise to myself not editing anything right now.  Uhm , but actually I want to make new skin so badd :/
Okay , maybe nexttime :)

----------------------------------------------------------------------------------

Ah , baru-baru ni , liyana rasa paper BH bosan sangat -.- dahlah sekolah tak langgan NewStraitsTime dah :(  tahun ni ganti dengan Star , tapi... Takde pun 2minggu ni :/

Ah , setiap hari orang selak punya selak , tetiba stop kat part 'blogger remaja' * as usual :) *  tengok gambar bloggernya , uhm, macam kenall je :/ then baca lah isi kandungannya ,
Wahh , patutlah macam penah nampak xD blog yang orang selalu stalk tu rupanya :3 hee. Sis qila masuk paper lohh xD  mahu nya time tu jugak orang amek part tu and gunting letak kat meja xD

Well , blogger yang aku masuk paper , tipuu lah kalau tak excited xP hee. One day, hopefully , ariff pulak masuk paper :3 huu. (u.u) mahu time tu orang menjerit xD mwahaha

Ah ,
Khamis punya paper , hee :3 teruja tak menipuu. Baca punya baca , sampai kat part HiP! *selalu liyana baca dari belakang ke depan :3 * wahh , zizan dengan emma :) so sweet lah xP *selak lagi . Selak lagi* uh uh , terjerit kecil disitu :3 tomok lahaii xD wah waahh , orang rinduu sama dia xD baca isi kandungannya , baru perasan ada gambaq adikku kat situh xD *piyaaaa!! Arrian masuk paper xD * kay , membatak dengan piyaa kat situ xP dah , kalau hip , kami kena tunggu sehari baru boleh lerai kan.  So , liyana continue menyelak and annouce yang itu liyana punya :3 I wanna cut it ! Then , selak punya selak . Wah wah , gambar mereka ada kat lagi kat depan ! Besar pulak tuh xP hee comel gilaaa.
Esok pagi , sampai kelas , hambar paper semalam and gunting xD hee . Meja liyana dah penuh dahh :3 overload dah xD mai lah jengok meja liyana nanti :3 *promote xP*