Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

#Rankkingg

Assalamualaikum :)

Selasa lepas ranking batch dah tampal kat board . Liyana tengah borak , bermalas-malasan kat mussola tiba-tiba awin aimi datang cakap pasal ranking batch.  Uhm , memang terjerit lah time tuh -.- orang suruh senyap pun orang buat donno je :3 baru lah orang bergegas siap dengan semangatnya * takut terlebih kuota sebenarnya :/ * wana pulak suruh orang tengokkan dia punya dengan nasrin . Okay . Liyana pun pergilah .

        ..................................................................................

Dah sampai ,
Wahh ramai gilaa kat situ berkerumun :o dengan amalia nya bising-bising xD mai pulak tertinggal kat belakang . Ahaha.  Alhamdulillah liyana tinggi . Nampak lah jugak dari belakang .

First , orang cari zaidi . Cari punya cari , jumpa ! #22 pulak :) gred ? 4a3b2c . Lebih satu A je dari liyana :') alahh , takwa kenn :) then , kebawah sikit , nampak nama amni . Tengok gred dia , eh , meningkat ? :o next paper , baru jumpa nama liyana :/  #34 . Negetif duabelas daripada zaidi :)
Uhm , cek pulak gred . Kay , terkejut . Mana D aku pergi ? :o  tapi , berderet C :')  Liyana , nice try . It just started . Try again .

Dah naik atas , cakap-cakap ... * memang takda mood langsung nak buat homework * wana suruh tengokan yang lain-lain punya.  Liyana pun pergilah dengan una *nasibaik sir sam ada meeting :3*

            ......................................................................

Kat kolah pulak ada kisah gegurl buat kontroversi -.- masing-masing yang tak cek ranking lagi tanya gegurl punya -.- hm . Tbh , statement gegurl tu sangatlah biadap :) saya tak tipu :')

                  ............................................................   

Jumaat .
Time geo , tiba-tiba pulak cikgu fauzi suruh pergi IT . Dah berbulan tak masuk bilik tu :3 lalu kat ranking ada yang stop , liyana pun join lah.  Then aliah mencari pulak Ammar Nasri  punya ranking . Biasa lah dia :) pandai ken , first ranking pulak .

Aliah : *searching form5* uhm , dah agak dah !
Liyana : *gerak ke Aliah* a'ah . Tinggi kan ?
Aliah : iye weyy . Alah , aku dah agak dah ! Dia mesti tinggi punya.
Liyana : sangat , liaa . Tinggi gilaa ..... * aliah nodding xD *  ........ Iyelah . Aku yang 166 ni pandang dia pun terdongak-dongak xP

Aliah : haii liyana , kuaja ken -.-

Hee :3 aliah termasuk Jala xD