Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Under control :)

Assalamualaikum ...

Okay . Blogging atas katil hostel :3 uih uihh , perfectness lahaii xD well , try to fix my mood to be well before writing this :)

Last night , rasa macam memberontak sangat -.- hari ni perkampungan ilmu dh start , nk lah pakai baju kusiss . Tapi tak sepakat masing-masing -.- menyampahh . Menyampahh . Then form5 pulak announcement sambil marah-marah pasal gambar hari guru tuh -.- bayar lah . What so ever . Malas nak pikir . Time almulk pulak , izzah panggil. Pelik lah jugak actually. Then dah sampai sana , uhm maki habiss lah kena.  Well , mereka nak cop muka kami penjahat , pencuri , perogol , apa lagi ? Yalahh , yang buruk semua kami . Kata tak mahu menuduh , kata mahu okay , kata tak mahu mengungkit :) tapi , masing-masing just backup adek sayang nya jeh -.-

Sumpah , terasa hina sangat bila dia kata ' kalau nak sangat masuk dorm tuh ( elite ) belajar lah pandai-pandai . Nak masuk , masuk lah ! '   that time , aku fikir yg aku ni hina sangat.  Aku bodoh sangat.  Semua orang dah relize kebodohan aku tuh . Apa lagi yg aku boleh buktikan ? Akhlak tak bagus , tutur kata tak okey , lembab , pandai pun tak . Tipu lah aku tak sentap kan ? Siapa tak nak pandai? Taknak duduk dorm tuh ? Well , aku sedar lah aku tak layak . Aku tak terhegeh-hegeh pun nak pegi dorm tuh . Sumpah time tu nk je cakap yg aku masuk dorm tu semata-mata nak charger dgn komik . Aku nak lepak situ pun aku segan . Aku sedar lah tahap aku , standard aku . Tak pernah aku duduk dorm tu lebih 10minit pun . Takpernah aku tahu tak boleh masuk dorm tu. Tak pasal-pasal kena bash . Hm , tipu lah tak sedih kan ?

Hm , tadi pun .
BI dapat paper. Liyana memang just target C je . Yalah , aku ni tak pandai kan ? Sir selalu cakap macam tuh :') semua teacher english aku pernah cakap macam tu :) since darjah satu weyh :) Tu yang aku sedar kemampuan aku . Btw , tadi liyana dapat B . Like usual , atas pagar je lah :) . I feel veerrryyy happy ! Rasa nak call ibu bagitahu . Rasa nak cakap kat semua orang.  Kat satu dunia , liyana lepas target :) tapi , malu sangat sebab markah tak tinggi. Nak call ibu pun, ibu bangga ke ? Setakat B tuh , apa lah sangat ? Kan ?

To be very honestly ,
Liyana teringin nk orang puji . Dulu , hani stress dengan daus sebab asek cakạp hani pandai :) uhm , untunglah pandai kan ? Daripada aku ni :) sumpah jeles bila orang yg jadi rujukan orang lain . Bile aku cakap , sape pun tak percaya :) . Hm .