Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Limittt :')

Assalamualaikum :3

Hee . Siang tadi , ibu dengan mama ada renuion dkt SACC Mall . Bile mama datang , mestilah bawak Arah. Jadi , ibu suruh bawak jejalan sekali.  Well , malam tu dah rancang nak p tengok wayang , plan nya pun terlaksanalah :)

Kakak kata , dia nak tengok Malefition(?) tuh . Alahh , yg cerita disney , ada Angelina Jolie tuh :3 ha ! Ye lah tuh . Tapi , orang dah memang set dah nk tengok cerite yg ada TomCruise tuh . Hm , tak tengok nanti kempunan pulak -.- so, orang decide tengok sensorang T.T  *actually bukannya tak pernah pun-.-*
Time beli tiket tu dapat harga 'early bird' :3 okay , dapat duit lebih drpd bajet:) and time tu jam menunjukkan 10:50 . Tiket liyana jam 11:55 , kakak punya 11:00 -.- nampak tak hampir sejam tunggu sensorang ? T.T

Then , orang masuk 'market basah' kat situ, amek yogurt -.- buntu nak beli apa -.- pusing-pusing, itu jelah yg orang bayar xD then , duduk kat McD jap . Hm, mind dah set nk beli popcorn kat cinema kononnya , so takdalah beli apa-apa kat mcD tuh . Hampir setengah jam dok termenung anak cina kat situ :3 hee. Tak tipu comel T.T then , orang naik atas cari mph . Pehh, pusing-pusing tak jumpa bhaii -.- rupa-rupanya mph dah tutup . Sigh . Singgahlah popular . Uh , dekat situ pun dah pening -.- time keluar baru relize mereka tukar susun atur -.- more sigh . Tuptup , jumpa pulak buku Tagalog kat situ T.T tinggal satu je lagi ! Waaa. Berbelah bahagi T.T best sangat bukunya . Tapi , ibu tak da pulak . Hm :/ sigh more and more .

Pusing-pusing cari panggung , dah pukul 12 -.- uhm , tak sempat popcorn sebab takut lambat pulak *actually , nk duduk dulu sebelum seat kena tutup laluan -.-* hm , selepas sepuluh minit tunggu , barulah start :) sebelum tuh , bising panggung dengan bunyi popcorn jiran-jiran makan xD and , satu line liyana lelaki semuanya -.- dah lah seat depan , sedih je T.T

Tuptap-tuptap , dah pukul 2 ! Waaa xD awesome lah ceritanya even ulang-ulang plot xD hwee. Next , solat - toilet - singgah coolblog - balik jumpa ibu . Hm , kat pkns *ibu bejalan nk beli askerimm -.-* masih berborak lagi depa - depa tuh . Kay , pergilah survey kedai -kedai kat situ . Jumpa pulak kedai buku , masuk benda first org tengok bahagian kamus . Pehh , ada pulak kan tagalog punya buku :3 tapi . Tapi . Buku tu tak best T.T pikir punya pikir , tak beli pun . Dengan harapan , lain kali jumpa buku yang lagi best :')

Hm , nampak tak main reason nya kat situ ? Nak cerita pasal buku tagalog tu jeh :3 kemain susah nak cari , tiba-tiba liyana beli hangul pulak -.- hm , sedih lah kalau pulang tangan kosong kan ?
Btw , tadi dapat BigApple :3 mwahaha xD so much delicious :3 heee . Kay , stop jealousing :P   *ah, poyo xD*