Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Her .

Bismillahirrahmainirrahim ..

*knock-knock* Assalamualaikumm :D

Theee xD lama tak menulis kan ? Hm , well liyana dah 15 tahun . PT3 tengah menunggu :') busy katekoo xP

Ah ,
Liyana tak tahu la . Kalau nak dikira salah liyana , tipu lah siket je kan . Hm , dah la annoying . Degil . Semua nak ikut cakap dia . Haha :) aku sedar .

Aku perasan .
She's always glazing me . Dia mana layan aku . Buat pun nak tak nak je . Ajak bincang aku pulak yang masalah . Semua benda jadi tak kena . Dia selalu lari dari aku . Hm , mean menjauh la kan .

Tapi , sumpah . Aku tak salah kan dia . Dia nak buat apa pun , terserah la pada dia . Dia tak nak cari aku pun , aku takda masalah . Dia nak pergi mana pun , bukan hal aku . Kan?

Yang trouble tu aku . Aku tahu dia tak selesa dengan aku . Tapi , memang tipulah kalau aku kata aku tak kesah kan ? Dia dengan yang lain , okay je . Hm , lebih dari okay pun sebenarnya . Tak jeles . Serious , tak . Aku tak berharap pun nak jadi friend till jannah ke hape . Aku sendiri tahu aku tak layak lah  :)

Tapi .
Aku . . . .
Time sebelum ni , kau tulis ucpan untk satu kelas . Kau tulis , kau tahu aku benci kau .
Hey , bila aku benci kau ? Kalau memang aku benci kau , aku takkan panggil nama kau . Aku takkan pandang even cakap dengan kau la . Tapi , kau yang tak nak cakap dengan aku , kan ? Buat apa aku nak paksa ? Kau pun menyampah nanti kan ? Look to yourself ,kalau ada apa-apa ada kau tanya aku ?
Wey, maaf lah . Aku memang suka dok selongkar barang orang . Main sentuh suka hati je kan . Tapi , privacy aku jaga okay . Aku still ada rasa bersalah .

Aku tahu diri aku . Aku ada pendirian sendiri . Hidup aku bukan macam kau . We have our own path ,  right ?  aku tak salah kan kau untuk apa pun . Even , I doesn't look like that at all .

Tapi serious ,
Aku takda masa lah :)