Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

nothing :)

Assalamualaikum .

Hm :) school days will start again . ahaha. such a boring holidayy T.T 

Baru-baru ni , kat kampung sembang mengenai masa depan . huhuhuhuhu. such a loooooongg topic . macam takda matlamat je gayanya -.- hm. susah sebenarnya bila cepat putus asa ken? hm . orang taknak cakap negetif sebenarnyaa. penulisan orang pun makin bosan ken? hm . stop merepek -.- 

 ............................................................................................................... 


actually , next week izul pindah intersaber . hm . untung ? agaklah . dah lepas penggal2 pun. dia pula baru form one T.T kinda jelous tbh . liyana dah cakap kat ibu , kalau boleh next year orang nak amik geografi . tapi , tak tahu sekolah mana yang ada . hm. meru pun dah lupuskan subjek tu -.- then maklang kata , dato' harunn ada subjek tu . tapi tak banyak kelas yang amik . hm. dato' harun? tak pernah terdetik punn. aku ni dah la bukan orang kuala . sana pun mana ada sape-sape lagi dah -.- iwan pun da keluar. memang tak la ken =.= 

 hm. takda objektif pun entri kali ni -.- mintak maaf . mintak ampun . salam aidilfitri :3 hee.