Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Adekk

Assalamualaikum .

Now , cameron :) hm with mom's friend . Semalam kami stay kat rumah mereka. Uh , cerita-cerita , gossip-gossip kawan lama ken . Nak jadi cerita ni , cik gayah ni ,, ada 5 anak . And gap antara anak second last kinda lama la jugok . So , dari kecik dipanggil adik.  And once dia dapat adik kecik , bila maknya panggil "adik" both of them akan pandang . Haha . But still, panggilan untuk mereka adalah adik -.- just tambah nama je kat belakang adik tu :3

Well , it's just remind me to Iz .
Kes yg sama, cerita yg kinda same alike . Umur je yg beza sikit . Haha :P time dia form3 , mom dia pregnant . Time baby tu keluar , kemain lagi dia nangis cakap tak adik . Hm, that time , he's form 3 student , a boy , last son in his family . Alasan tak mahu adik sebab tak mahu jadi abang -.- uh, lastly dia still di panggil adek and si bongsu tu pulak dipanggil nama jeh =.=  hm . Mengada-ngada :P now, he's form5 and still be like that :3

#off . Continue my wayy .