Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Game .

Assalamualaikum .
Hello . Hi . And heyy :D

Uhm, liyana ada mainan. Haha. A long time ago *entah cuti mana ntah -.-* , liyana blogging sampai ke blog adamm . Kebetulan time tu dia baru-baru jugak post. And liyana pun bosan time tuh. So, I'll try like he's suggest . Nak main ? Jom lawat blog adamm ni :3 (( http://muhammadadam120.blogspot.com/2014/08/untitled.html ))
Hee. Time baca tu tersentak siket lah :') hee. Lagi-lagi number 7 tuh :P


Jawapan aku time tuh -.-

1. 24 *tak perasan syarat tak bole lebih 10=.=*
2. 7
3. Ayim
4. Umie
5. Kira 
6. Ijjah  (( izzah nazri ))
7. BB
8. Beauty and a beat -justinbieber-
9. Te Amo -ukiss-
10. Formidabble -stormae-


That time ,
Tersetopp kejap bloggingnya. Haha. Sedih bila sampai number7 tuh. Kahkah. Hm, komen jawapan number6 tuh, lama aku piker. Maybe ada betulnya, sebab dia , hidup aku lebih 'move-on' :') haha. Kinda like that la :3

Yana ada cerita kat hani time pasal benda ni . Reaction hani just gelak and said "pity to you". Haha. Kuaja punya hani :3 well just main je pun, takda kaitan hidup dan mati :') hee. Orang pun ada ajak hani, najlaa dengan maira main. Hehe. Galak malam tu weyy. Seronok tak tipu. Then, kami pun main game 'anggota' yg aween selalu main dulu tuh :3 haha. Nice night la malam tuh :')

Well, thanks to them cause willing to play with me. Actually aku kecamuk malam tu. Sebab tu pi lawat hani kat kelas dia. Hm, 'lepass' semua yg mess around time tu. Hm, ruhi pun ada. Cuma dia just join gelak jeh . Ngehngeh ^^

#byeee :)