Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Cause there no reason //

Assalamualaikum.


firstly lemme show this ,,


hm . bagi kawan-kawan sepermainan , sekelas lagi-lagi se'timeline' dengan aku memang dah memang menyampah dengan minat aku dengan si justin ni .  hm  . apabole buat , masing-masing ada minat kan? actually , aku pun bukan la jenis suka menjaja cerita si justin dekat semua orang . just seturn and sometimes . seriously bukan selalu sebab aku sendiri faham , ramai haters dia disekeliling aku . ah, tak terkejut pun. sikit pun tak . and selalu jugak orang ekspress betapa tak sukanya dirinya dengan justin depan aku . that time aku akan senyap je. hm, mana tahu mata aku sendiri dah buta dengan justin kan . tapi , sebab diorang semua common dan major dah bagitahu aku . takda la aku nak cakap "aku tahu buruk baik dia " . hm, memang tak la . aku just tahu dia banyak buruknya tapi still dia ada baiknya . dan baiknya la buat aku tak keruan . haha -.-

hm. tidakla aku nak membangkitkan concerned aku yang terlalu common itu , tapi . " tak ada yang lebih baik ke kau nak pilih ? "  that's totally makes me speechless . aku sendiri tak tahu kenapa aku pilih dia . aku tak faham bila orang lain tak nampak how percious his voice and looks to hear and view . atau mereka sendiri yang pretend ignore , aku tak tahu la . haha .  biasalah , manusia . yang teruk je nak tengok. kan? hm. sokayy, aku pun macamtu la jugak sometimes. ah, tak rugi pun diri aku ni kalau orang tak suka dia. justin also has to learn the meaning of life. hidup turun naik , it's common . 


hahahahahahahhahahahahahhahahahahaha...
aku sendiri taktahu nak respon apa bila miera kata gitu . hm, aku dapat bayangkan betapa tak hensem nya justin tu . hm, muka dia yang kinda cengkung , ber mustache and macam tak tentu arah tu kut yang miera maksudkan . hm . ntah la . kalau nak di ' compare ' kan justin ni dengan shawn mandes yang kinda flawless tu , aku tak tahu nak comment apa. haha . nah, aku show-off siket

Embedded image permalink

shawn mendes - Buscar con Google



<3

ahh.. ada sapa-sapa setuju dengan  miera ? :D
xoxo , kbyee.