Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Someone I lost //

Assalamualaikum :)

 hm . terasa lama tak menulis -.- hee. mood nak mengupdate selalu bertukar disebabkan skin yang menusuk kelabu tu . haha . merepek -.- orang dah rancang nak unprivate blog ni bulan november . but, since orang baru tukar skin dan masih dalam mood upgrading . so , yana postponed untuk sementara waktu . hm . okay , selagi tak masuk tajuk , memang non-stop lah liyana merepek nanti :3 haha .


okay . one day in last october , tiba-tiba mom ada cakap yang  Pn. Habsah ada tanya pasal pt3 liyana . hm . terkejut wey. it's been 4 years tak jumpa dengan dia dah . ah , pn. habsah ni mom kawan liyana dan she's also one of the teachers in SMK Meru . tapi tahun 2010 , akhir tahun dia pindah ke Kedah . hm, menangis sebulan tahu . sumpah rasa macam depressed sangat . haha . padahal kitorang kawan baru beberapa bulan -.- hee. tak genap setahun pun. well, she's being totally like my own sis :')

*credit to aty :) *

ah , look at that girl in her gown . ya. nama dia Puteri Munawwarah tak silap la . hm, dulu time liyana kawan dengan ira , dia still baby lagi. haha . time diorang pindah , abang dia still tinggal kat klang. yalah , baru form2 and dia tinggal asrama. hm , sekarang ni tahu-tahu je dia dah amik STPM . hm , masa berlalu begitu cepat rasanya :') 

hm . dulu ingat lagi , dalam adik beradik ira ni, liyana paling suka dengan adik first dia tuh 


ah, ni gambar 2011 . hm, ntah bila liyana simpan gambar ni pun tak ingat. wuu .tak sangka ada lagi :3 hee. liyana prefer ain dari aty sebab sebab aty dulu kinda garang duh-.- haha. hm. bila usha balik akaun-akaun family diorang , rasanya perubahan yang ketara kat ain la kut. haha, zaman meningkat remaja la katakoo . ecehh :P

*credit to ain*

hm . rasa speechless pulak tiba-tiba . kedah tu bukan nya dekat . 4tahun dah aku kempunan nak jumpa dia . and kadang tu , ibu pun suka bandingkan aku dengan dia . oh mom , please . dia top rival dalam hidup liyana , tahuu :') hm . harapnya dapat la liyana jumpa family one day . hm , perhaps .



from my deep heart , 
liyana sayang hampa infiniti as long as orang dapat ingat nama hampa:*
xoxo, :D