Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Sore eyess //

Assalamualaikum .
Hi people over there *waving my both hands*
Hm. Know what . Mata aku yang tak besar ini sudah bertukar warna merah memenuhi ruang berwarna putih . Uh, it's damnly hurt , you know :(( haha . Maybe padah mengata si najwa dengan atul kutt . Mahunya pulak liyana perasan time midnight masa busy bersihkan dorm . Ha , serious aku tak pernah experienced konjuktivitis ni . Tapi time tu , rasa berdenyut-denyut , sakit :( orang pun pi meneliti mata sendiri kat cermin. Mata kiri aku ada tompok-tompok merah yang tak menyedapkan hati aku , tapi belah kanan takda pun . So, orang tanya ain manap *yang ketika itu duk asyik membaca novel* . Ain tanya , gatal ke , and absolutely , siket pun tidak.  Sakit dan teramat sakit . Ain pun tak berapa pasti and just jawab 'maybe kut'  . And I'm being like , demmit . I hate hurt :(
Pagi jumaat , bangun-bangun je , mata aku berair tak berhenti . Even tengah solat wey. Pergi kolah , umie pulak ada tegur . Hm . Dah sampai tengah hari , serious sakit yang teramat dan tak pernah aku bayangkan :( even time lepas solat zuhur nak tidur pun still sakit.  Umie sembang , hani kata tidur is the best moment time sakit mata . And I realize that what umie or hani said is totally wrong . It's hurt even to close my both eyes . Dan paling aku tak sangka , time bangun dari tidur , mata belah kiri aku pun dah kemerahan dan belah kanan tu , warna merah pekat menyaluti keseluruh mata aku . Tipu la tak sakit . Tipu la tak sembap . Sepetangan mata aku tak kering air mengalir . Bila balik rumah , jumpa sesiapa je , semua tanya soalan sama " mana mata kau ha? " ohmaii . Aku tak mahu mata aku bertambah kecik duhh :((
I have no idea . Time ni jugak la segala penyakit nak datang . Muka aku dah mula menggelupas balik and selsema pun dah datang . Uhm :')