Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

what the title? :( //

Bismillahirraahmanirrahim .


assalamualaikum and hi my awesome reader(s) :* ehe
hm . hari ni , liyana done blogwalking ke semua blog yang sudi tinggalkan footstep kat cbox blog GA liyana tuh . hee . thankyou alls . haha . dan liyana juga berjaya blogwalking semua peserta ga yang KB buat . yeah *big clap for me! :3* tak larat dah nak sambung bw lagi , so liyana postponed la dulu eh, so sesiapa yang ada melawat liyana dan tinggalkan jejak , i akan ikut jejak you later okay :)


p/s : mood aku kinda tak stabil sikit malam ni :') tsktsk . ihatethoseboystoomuch-.- sorry peeps for my weird writing :(


ah, sepanjang liyana blogwalking para bloggers, liyana tertarik dengan entry salah sebuah blog yang merupakan lepasan upsr yang baru je menerima keputusan nya pagi rabu ( 26 November 2014 ) ehe

*klik la header cute dia ni, blog i takda header kan :')*

ya . liyana baca la entry yang ni , okay . aku memang firsttime kut jejak kat blog dia . aku terasa jeles jugakla dengan dia . hm . dia berjaya dapat cemerlang gemilang . not like past of me :') ahaha . sokay, past is just history . takmau kenang dah. yang penting 22dis ni kut T.T

siang tadi , liyana pergi banting untuk ambil UKMM . hm, kawan yang lain ramai dah pergi dulu, aku pulak yang lambat-.- maklumlah , mom  liyana cikgu , gosip result tu mesti la kan :( time lunch kat kedai mom cakap la sksb 5A just 52 calon je *if i not mistaken* and MK only 1person . aku pun, just flashback "1orang je? hm. macam time kak nad dulu, heaven la" . aku memang tak berani nak suara . even dah 3tahun , aku still menyesal . aku still malu . even time jumpa teacher lin lately pun aku still rasa serba salah . Allah , liyana . kau dah 15 lah . move on please ? hm. tapi aku takut sangat kalau tahun ni pun aku gagal lagi . apa aku nak buat ? :( 

mahunya pulak time tu abah tanya , "ah , time liyana dulu , berapa orang 5A ? " 
ohmaigaddd , kenapa abah tanya lagi T.T  sumpah wey , aku sedih sangat . kalau aku antara kalangan mereka . sokay , aku akan jawab sepantas kilat kay . and abah try nak comfort la "tapi calonnya 9orang je kan? :)"  ya. sebab just 9orang je dalam kelas , dan liyana tak berjaya dapatkan 5A lah buat orang rasa kesal sangat . oranglain tak rasa peluang yang kami rasa . dan aku hanya merugikannya :( 

know what . 
dah tiga tahun aku tinggalkan zaman upsr aku . psra dulu aku pun tak bagus . hm, aku memang lemah sikit pelajaran sekolah agama ni . last dapat mumtaz darjah 3 wey. then, tak nampak dah . sedihkan? tapi percaya tak , sekarang aku sekolah agama wey :') bukanlah SAM tapinya . ahaha. rasa macam mimpi . aku takpernah terfikir langsung nak masuk sekolah agama . dulu, fikiran aku singkat :') aku nak keluar smk meru . tapi aku taktahu mana lagi sekolah yg possible dan layak untuk aku . tahu-tahu je dapat tawaran . first intake pulak kan -.- malu wey . aku malu sangat . aku satu-satunya pelajar first in-take yang keputusan nya teruk :( *takda teruk mana , tapi. ya, aku 4A1B dan jaid jidan; rendah pulak tu peratus aku* pelajar lain semua 5A dan majoriti mumtaz . uh , bila orang tanya , aku serba salah nak jawab . tapi siapa sangka , aku dah mula rindu sekolah tu dan agak berat hati nak tinggalkan nya . haha . pasal pindah ni , aku update lepas result la ye . kita tengok dulu apa yang berlaku :')

suddenly aku rasa nak membebel pasal future pulak . ehe 
hm, tadi jawab ujian ukmm tu susah pulak -.- aku dah la tak study . haha . math dia sumpahh ...... hm , kalau itu exam sekolah lah kan , dah lama aku menangis takut dengan rotan sir sam tu . 50% pun aku tak boleh jamin . hm, padahal soalan kendiri aku semua cenderung ke matematik aku jawab . hm , apaboleh buat :') 


basically, even how I'm trying to ignore the past . I still can't . aku harap sangat pt3 kali ni aku dapat bagi yang lebih baik . hm . bagi adik-adik yang berjaya cemerlang dengan jayanya tu . tahniah aku ucapkan untuk u olls . just want to warn you before anythings happen , pt3 not just a joke . even spm nanti pun level akan menaik lebih mencabar . so , aku sendiri pun kena prepare mind aku ni . btw , tolong aku sikit bole ? :3

Doakan Nurain Liyana binti Zullkefly berjaya mendapat 9A dalam pt3 pada 22Disember2014 ini 
amiinn :')


terima kasih sudi baca sampai penghujung bebelan aku ni :')
xoxo , kbye .