Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

22nd Dec

Assalamualaikum and hi .

Yeah, i think you know that date is kinda important to all batch 99 for happy or crying on that day . haha . what kind of shit I'm talking rn -.-

You know ? I just got a piece of A4 paper as the slip . hahhahahaa . i think they love to make a joke to us :( uhm , well I don't think I want to talk about my result actually as I got a bad one :(

Hm . aku rasa aku lambat la jugak datang semalam kut . depan aku , piyaa . time cikgu selak-selak cari nama piyaa tu aku nampak yg tinggal 7 , 6 , 4 and yg bawah-bawah tu aku taknampak la . tapi , cikgu sort result tu ikut gred subjek pmr . hm . speechless aku pandang ketas a4 tu semua -.- first impression tengok result aku sendiri ; "kinda same like I imagine :( " syukur alhamdulillah , aku berjaya keluar dari kuota 3A yang hanya aku mampu peroleh sebelum ni . hm. Serious talk , form 3 aku rasa teruk sangat even gred A nya memang tak pernah meningkat dari form 1 dulu . haha . tapi since awal tahun nampak la meningkatnya dari segi grednya . hehe .

Ujian dalaman : 2A3B3C1D . yeah , firsttime aku berkenalan dengan huruf D :') hahahahahahaha. That's first reaction when I saw that paper . "gila , baru form 3 dah berani dapat D . habisla ranking batch aku jatuh :( "   hm . alhamdulillah , ranking batch yg aku risaukan sangat tu , tak la bawah sangat macam aku predict . sadis , banyaknya la C aku dapat .

Mid Year : 3A3B3C . hehe. Aku dapat naikkan taraf aku sikit :3 tbh, memang ini yg aku target . aku dapat hilangkan D aku dan aku dapat tambah A aku . hahah . siapa sangka result sebegini pun dapat buat aku gembira ?

Trial : tbvh , since awal tahun form 3 lagi aku target dia . konon nak beat la kan , tapi sekali pun aku tak berjaya . sedih , menyampah pun ada . well , aku dah tak sekelas dengan dia , aku fikir lagi senang kut . yea , dulu selalu jugak aku perati dia as time form one aku curious if betulkah dia ni sebaik , serajin dan sepandai yang digosipkan dulu . cikgu pun selalu puji dia macam-macam. hm . well , form 2 aku paling suka main dalam kelas . haha . tapi form2 jugak la aku rasa aku paling rajin as setiap kali kat dorm , kalau aku tak tidur aku akan baca buku , buat homework atau buat buku latihan . desperate . sangat . aku tak suka bila masyi cakap "alah , liyana kelas takwa" . hm . taksuka sangat tahu . dia fikir aku suka duduk kelas tu ? Aku rasa bodoh sangat dalam kelas tu especially time kelas barab dengan PAI . apa benda la yg ustaz cakap aku pun tak faham-faham. Aku pun selalu just let it je . kusut wey. And akhir tahun form2 memang aku berharap sangat aku dapat turun kelas . yea , aku sangat taktahan :(  aku tak ingat aku number berapa aku dapat , tapi yang pasti aku dia dapat lebih rendah dari aku . about 2 or 3 gap . hee . bangga sikit :3 tapi aku still berharap aku tak sama kelas dengan dia form3 .
Yea, time UD1 aku yang teruk tu pun ,  gap aku dengan dia 12 . for sure dia yg kat atas dan aku kat bawah tu . trial pun macam tu jugak . gap still 12 lagi -.-  trial aku punya gred 4A4B1C . punyala aku berharap dia dapat C jugak . haha . jahat rasanya wey. Time classmate semua check saps aku sumpa takut . first , itu trial dan parent akan datang jumpa cikgu . another reason , bila lagi aku nak tunaikan azam aku tahun ni ? Hm. As ramai kawan yang seludup phone , aku pun menggunakan kesempatan dengan meminjam phone untuk menyemak saps dia secara sulit . ecehh . haha . time kat rumah lagi aku dah investigate markah dia . hm, yang A dia tinggi-tinggi semuanya , tak macam aku -.- hm. But I think it's a miracle when rangkin batch kitorang sama . oyeah , even aku takdapat beat dia , aku dapat setarafkan diri aku dengan dia . hm . thanks God , you give me chance to believe in myself again :')

Ingat lagi time aku jumpa cikgu Kadzimah nak tengok markah PT3 ye , aku tengok markah je , kertas tak pun . cikgu marah aku sebab markah aku teruk . hm, aku rasa takda la teruk sangat pun tapi lepas aku tengok markah paling tinggi 92 . okey , teruknya aku :( hm. Tapi taksangka gred C ni terlalu sayangkan aku :') even result pun ada yang melekat wey . hahaha. Tapi still aku syukur as subjek yg aku putus asa dari dulu lagi aku berjaya dapatkan A . hee .  btw, semalam jugak mama kata ayah ada terjumpa bapak dia kat giant . maklumlah , sekampung . ayah pun borak dengan bapak dia pasal result pt3 ni . hm, aku pun mestilah  tertarik nak tahu jugak , but I'm not sure betul atau tak as mama pun tak ingat sangat . hm . azam 2014 aku still tak tercapai lagi actually dan aku still takut nak tahu kenyataan nanti . hm .

xoxo , kbye.