Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

LFS

Assalamualikum .

Hi ? haha . nak sambung siket cerita 22disember ni . hehe . lepas liyana ambil result , orang terus rush nak pergi jumpa ustaz alias . hm. Lama gila orang sebelum aku kat bilik ustaz time tuh . frust wey . hm, first time masuk kut . haha. Tbvh , tahun ni dah 3kali aku melawat ustaz kat bilik tuh. Hm , speech dia pun aku boleh agak . haha.

Dah dapat tuntut barang , kami rush pula ke One Plaza kat kuala selangor . haha . konon nak tengok wayang la . so, aku pun change baju kat toilet tu jugak -.- nasibaik la takjumpa orang yg dikenali kat kuala tu :3 firsttime aku beria nak tengok cerita melayu wey . haha .

Paddington tiket kakak and I watch Manisnya Cinta . lol


Serious talk, time tu sikit sangat orang dekat panggung cerita yang liyana tengok. Maybe sebab hari isnin kut . for me , ceritanya not bad la and I tengok pun sebab hero dan heroin yang liyana minat . hehe . selalu terfikir , kalau time Istanbul Aku Datang dulu liyana tengok kat wayang tak terbayang reaksi yang akan aku buat . haha . lampu biasanya akan menyala time cerita mula bagi kredit kan? And that day , liyana pelik why lampunya tak dibukak . as liyana pun tengok sorang je , so I waiting for anyone else bangun dulu . tapi semua macam terpinga-pinga je . sampai la ada seorang lelaki bersuara "Hello, dah boleh keluar ke ni ?" . dalam gelap gelita tu , seolah dengar suara dia je yg bercakap . haha . I think his gf pun malu siket kut dengan bf dia tu . haha . well, inipun just second time liyana menjejak kan kaki kat OP kuala , taksangka ada experience macam tuh :)