Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

no title .

Assalamualaikum..


aku taktahu kenapa 'post title' selalu rasa membebankan bagi aku -.- it's hard to think for it :(


memandangkan kakak dah on wifi , liyana pun ambil la kesempatan untuk online pada petang yang suram ini . hm . first at all, thanks la maira kau tak lupa jemput aku ke blog kau tu setelah berabad kau mendiamkan diri dari aku , kan? haha. as always, setiapkali bukak google chrome, aku mesti check dashboard dulu :3 aku sendiri tak pasti apa yang aku tunggu tapi aku selalu harap ada entry yang menarik duduk kat dashboard aku . hehe . selalunya entry dari blog ina selalu dapat perhatian di mata aku as post yang dia buat selalu related to myself . haha . plus dengan gif HD yg ina selalu selitkan tu pulak kan :3 kihkih. aku cemburu dengan dia :') 

back to main purpose , kali ni aku terkejut nampak maira punya entry ada dalam dashboard aku ! omaigaddddd, dia dah unprivate xD *punya excited lah aku kan -.- and makan hati sikit sebab dia tak bagitahu aku pun :( tsktsk* haha . bila baca entry dia tu , aku senyap tanpa sepatah kata *eceh* haha . 


tbh , aku bukan orang yang suka mengungkit kisah lepas . tapi bukan senang bagi aku tak nak mengungkit perkara yang aku menyesal . aku selalu berlagak as everthing gonna be alright . ya , berlagak , act like aku memang okay , that's not the end of my life , aku boleh cuba lagi . aku tak dapat nafikannya . bagi aku yang memang berlagak ni , semua ni bukan senang untuk aku. aku tak mampu nak tipu perasaan aku sendiri . even bukan penghujung hidup aku , even aku memang boleh cuba lagi , aku still tak nak . aku taksuka orang bandingkan aku , tapi aku sendiri suka bandingkan aku dengan orang lain . know what , I've never reach my actual goal yet in my life . I hate it when people said to me "it's okay what :)" , "come on, next time you can have higher than this" , "stop worrying the past" , "eyy , you clever . why you need to keep it secret? " HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.  that's not what I want to hear from others . I don't want 'okay' but I want some 'great!' . I don't want 'nexttime' because I want 'everytime' . I'm not worrying about the past actually but I'm just afraid what will happen future. and just if I'm clever , why ? why I can't have it all the time ? so, please don't get those words near from me . setiap kali aku gagal , aku sendiri akan compare result sebelum dan buat target baru yang aku rasa aku mampu . aku just taknak kecewakan diri aku . just that . as aku sendiri penat nak hidup dalam bayang aku :) seriously , aku still tak mampu bila orang kata "aku nak banggakan parents aku as aku buat dulu time upsr and psra" . sumpah aku cemburu . sebab sampai bila-bila pun aku tak dapat cakap line tu :) well, I do my best and luck isn't be on my side . just that . hm. perhaps that not my best as I'm always believe that I can do better than this .