Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Tarikh .

Assalamualaikum.


hehe. datang dari twitter dan ternampak pulak soalan ni dari ijot ....



haha . yang ini selalu sangat la aku lupa . tahu sebenarnya tapi confused . hehe . kadang bila cerita pasal birthday orang ni bagai , ain sendiri saja tanya birthday dia bila atau ada someone else yang akan tanya pasal benda ni . ha, time tu muka ain manaf selalunya gaya berharap je . hihi . aku pulak selalu bagi jawapan dalam bentuk pertanyaan :3 "kau lepas izzul ke sebelum ? " haha. berat hati jugak aku nak tanya tapi tak boleh elak ke'confius'an tuh . hehe. then ain manaf konon merajuk la kan . "orang selalu tanya macam tu :( birthday izzul je yg ingat" . haha. mean , bukan aku je la kut kan ? aku pun tak tahu kenapa dan macam mana aku tahu dan ingat birthday izzul -.-