Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Gambar ❤

Assalamualaikum .

Jap , nak show-off siket :3


lol. I donno why but diean looks very cute like an innocent girl in that pic ❤

Hee . pagi tadi mom ajak buat gambar passport as ada freetime . okay , aku pun dengan teliti menenung cermin punya lama nak betulkan owning , makeup siket but then ibu singgah klinik nak buat medical checkup dulu . aduhh , punya la sadis aku rasa selepas semua usaha aku nak dapatkan gambar yg lawoo . lol . dah buat medical checkup tu confirm-confirm la aku macam cacing kepanasan mula rasa rimas dan tak selesa . hm, hilang mood terus bila kat klinik tu satu keping cermin pun tak wujud :( bila sampai kat kedai gambar yg selalu kami pergi tu , alhamdulillah kedai tu tutup . haha . mom doesn't know how happy I am that time . tbh , aku taksuka kedai tu sebab photographer dia lelaki . hm , dia mana faham perasaan bila kena tangkap gambar . lol . aku memang judgemental . 

Then, orang ajak ibu pergi giant as sana pun ada kedai gambar . okay ,  aku tak pernah pun jadi pelanggan dia tapi aku sangat yakin yg photographer dia perempuan . lol . itu sangat penting dan perlu dititikberatkan bagi aku . haha . bila dia offer tengok cermin dulu rasa sangat sedih sebab tudung memang taknak berpihak kepada aku dan jerawat sangat menyerlah :( sedih-sedih pun terpaksa jugak la kan . hm , prosess dia buat agak lama but hasilnya serious memuaskan . lol , macam buat review pulak rasa . haha . time bayar tu terkejut nampak macam pakai camera skin beauty tu . haha . jerawat bersepah semua tersorok kecuali ada satu yang memang tak dapat dibantu . sokay , muka aku pun nampak cerah berbanding masa dia tunjuk gambar kat aku mula-mula dan tudung yang agak slack .  hahahahahahaha . tak sia-sia ajak ibu pergi kedai tu :') lol ❤❤