Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

#MalaysiaAirlines

Assalamualaikum.


for some unsure reason aku bukak youtube aku search playlist maroon5 . lol . dan tiba-tiba terserempak dengan ads ni kat youtube sebelum lagu payphone menyanyi . hm, selalunya liyana akan skip ads semua ni tapi idk why liyana teruskan menonton sampai habis . Ya Allah , sebaknya rasa seolah aku ni doktor tu :(  yea , aku tak tahu future nanti apa aku akan jadi . maybe right now aku masih excited nak balik rumah , homesick segala tapi but future then perhaps I'm still behave :)