Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

My April

Bismillahirrahmanirrahim ...


Alhamdulillah liyana dah selamat sampai kat rumah since 2hari lepas setelah 6minggu stay kat asrama . keh , firsttime wey tinggal asrama selama tu , mahu excited aku balik harituh :3

Alhamdulillah jugak , dapat kawan baru hasil migrasi aku dari selangor ni . so mean , yeah banyak lagi ragam manusia aku jumpa . Lumrah bila ada form4 baru masuk , macam-macam kutukan timbul . heh , berdepan muka kemain baik , belakang dia, dalam tandas , rancak depa gosip semua . hm , itulah manusia paling hipokrit aku pernah jumpa . konon suruh share masalah , jangan cakap belakang , open mind bagai . but see, bagai mengajar ketam berjalan lurus , cakap tak serupa bikin . yang baik dikatakan menunjuk , yang jahat dikutuk . haha , tak jauh beza la budak sbp ni dengan sekolah harian biasa :)

Masa kami masuk 2bulan lepas ada pulak classmate ni sibuk interview kehidupan budak sekolah harian . hah , kalau tanya aku , aku sendiri tak pasti. Alhamdulillah aku pernah rasa jugak 3tahun hidup di SMK biasa even that time aku masih muda . keh . aku tak pasti if situasi 2015 ni masih sama dengan situasi masa tahun 2009-2011 aku dulu-dulu . Tahu-tahu je awal bulan haritu dia dah takda . hm , kerugian yang sangat besar dalam diri dia :') but still perhaps he'll survive dengan pilihan dia tu . 

Orang kata bulan empat memang bulan paling busy . ya , aku dapat lihat . banyak HKSbp nya , banyak jugak pertukaran pelajar form5 dan dalam sebulan tu 3kali kem form5 dapat pergi , tambah lagi kem budak PISA , festival nasyid, mtq and so on . even yang sekolah rancang pun terpaksalah ditangguhkan atas sebab musabab tersebut . hek . aku pun buat-buat busy jugak la . kehkeh . 

Hari tu , balik bukan main semangat lagi eventhough semua aku buat sorang-sorang . hm , tipu la tak bosan takda kawan sama tapi apa boleh buat :') aku pun dengan sedaya upaya sibukkan diri sebelum nak tukar ktm kat KL sentral nak balik shahalam tu . sempat la mencari surau , menjengah harga barang kat kedai situ , merasa fillet-o-fish yg diidamkan tu . haha . aku tengok ramai budak sekolah macam aku pakai baju batik warna warni dari pelbagai daerah dan negeri . hah , teruja rasanya aku . haha . hari jumaat tu jugak , semesra buat MAC . hm , sbp pun bagi anugerah pt3 sampai 6A wey . yang pindah tu malam tu dah datang dah . hahaha , aku hanya mampu jadi penonton kat belakang tengok depa ambil anugerah . tahniah la . mesti seronok rasa dihargai :') hm . naik cuti ni pulak liyana ada PPT . Allah , cuak sebab baru firsttime aku nak ambil exam untuk form 4 ni . I just hope everything gonna be okay later .




xoxo , insyaallah next month pulak entry seterusnya . keh .