Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

GAISS , HARI NI BIRTHDAY SAGHAH LAHH

Assalamualaikum.


seingat aku masa firsttime aku berbual dengan dia dekat toilet masa form one . entah macamana boleh berteguran aku tak pasti ; then aku tanya nak panggil apa ?
"Sarah la . Mai dah ada ramai kan :) "

tapi bila aku borak dengan classmate mention nama Sarah ni semua tak tahu yang mana satu . hahahaahahaahahaha . that time aku mula keliru sebab aku rasa itu la nama dia , atau aku memang salah ingat . well said , aku memang jenis yang pelupa lagi-lagi bab nama orang :) . tapi setelah membuat perhatian , rupanya orang panggil dia Maes . huhuhu . panggilan tu pun aku boleh betul-betul ingat time form two as i rasa janggal sangat nama tu . haha .


Maes ,
happy birthday sis . stay healthy , stay pretty , stay blessed .
good luck for your future :) hang belajar LK molek-molek . biar nanti spm dapat anugerah 'BEST LK STUDENT'  lol . rezeki orang lain-lain tapi i tahu bakat kau ada dekat tangan seni kau tu . kau boleh punya . huhu. aku tak tipu annoying gila kau dulu sampai aku sendiri tak sangka betapa baiknya kau ni rupanya . hahaha . i ikhlas ni .

xoxo. yyaaa;