Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Relay Tagging Question (( Part 4 ))

Bismillahirrahmanirrahim..


setelah lama i tinggalkan cbox tu terbengkalai , akhirnya siap juga balas kunjungan visitors dan tourist yang sudi mampir ke blog liyana ni . huhu . sudahla merepek liyana :')

so , this time I will answer RTQ from igs . sorry for the late answer and thanks for tagging . haha . i baca soalan yang diberi pun dah rasa eksited den nak jawab . lol

 Explain yourself in one word and why?
COMPLICATED. well, I'm a girl no matter what . haha . aku seorang yang akan marah tiba-tiba bila aku rasa rimas dan marah aku tu memang serious , aku tak suka orang buat lawak time aku marah . bila aku marah tone aku memang tinggi sikit .tapi lepas habis aku marah tu , actually aku dah boleh diajak ketawa balik dan mungkin aku yang paling galak time tu . lol . sometimes aku berani dan relax nak buat apa-apa pun and sometimes aku akan gelabah gila sampai onthespot aku boleh menangis sebab terlalu gelabah . hahah . itu memang aku . another side of me boleh check out entry #SiapaAku

 Which do you prefer, English or Malay ?
Aku orang melayu and of course I bangga dengan Bahasa Melayu :) tapi bagi aku english pun penting jugak . huhu . i kennot decided as i love multilanguages.

What do you love to do in your free time?
writing , sleeping , blogging or I will just find any person to talk with :)

 Do you like me?
I dont know you in real life but i do adore your blog very much especially your header . hiks

 7things you do before getting up from bed?
1. find where i put my phone
2. check what time is it
3. snooze alarm
4. find where my blanket with closed eyes
5. sleep again until the right time i should wake up
6. think what should i do today
7. think which outfit i need to wear

then , i will wake up and go directly to the toilet . lol

3 kind of people you hate most
- people who lie on me (entrust)
- friends who talk back
- people who keep following me while I'm going to choose things when I'm shopping. haha . i hope you get what i mean .

do you like birthday and why?
not really as I always feel sad when my birthday is coming . haha .

how many people who you remember their birthday?
lots . selalunya liyana memang akan ingat birthday seseorang kalau dia lahir bulan januari and november , any 23rd and 24th of any months atau pun bila birthday kau berderet dengan anyone yang aku ingat birthday nya . haha .  this is serious .

what kind of movie you prefer and why?
any movie yang boleh membuatkan aku impressed . haha . sebenarnya aku memang jarang tengok movie . selalunya aku akan tengok cerita yang berkaitan dengan bisness , magic , atau life story . itu kalau aku diberi pilihan untuk memilih memang aku akan pilih yang berkaitan tiga tu . tapi aku ni ada habit dimana aku tak suka tengok cerita yang viral atau yang menjadi perbualan ramai sedangkan aku tak pernah tengok pun , aku takkan tengok . haha . seriousla , sampai sekarang aku tak pernah tengok cerita frozen tu wey even family aku dah berkali-kali tengok . huhuhu

10 bands names you love the most

1. Maroon5
2. 5sos
3. One Direction
that's all . lol

seriousla , aku bukan jenis yang suka dengar band . haha . i prefer solo singers and youtubers more :)


so , ini my turn pulak ken . huhu 
  •  do you ever watch "The Outfield Movie"? lol
  • list top 5 of your current favourite song
  • who is your favourite internet star?
  • what type of shoes do you like ?
  • tell us your story behind your current url blog :)

okay , itu je soalan liyana . hiks 
Nisya |  Maisara | Syema | Mirul | Syilah

xoxo, yyaaa;