Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

relay tagging questions

Assalamualaikum.


First at all , big thanks to Beeha sebab dah merekrut liyana jawab soalan cepumas dia :) hiks . takperlulah nak beformal sangat rasanya cause it's really not my style . lol .


  •  Siapakah artis pertama yang korang minat ?

kalau artis melayu rasanya either Awal Ashaari atau Iqram Dinzly yang aku first minat . haha :')  dulu suka layan drama melayu and yang paling popular rosyam nor dengan fahrin ahmad . boleh dikira hot guy la dulu . pantang nampak diorang jadi pelakon , mesti tak miss. hiks.


  • Apakah cita-cita korang. Cerita secara detail . 
cita-cita . i think i wanna be economist oneday . kalau memang aku tak layak nak jaga ekonomi negara ni pun at least aku nak jaga ekonomi syarikat aku nanti . aku akan pastikan syarikat aku tu ada cawangan global dan semestinya aku yang ketuai urusan ekonomi anak-anak syarikat aku nanti . from that effort , insyaallah aku berjaya la naikkan sektor pelancongan negara Malaysia ni :) hiks . tapi sekarang ni aku pula belajar sains . entahlah . keputusan aku pun tidaklah mengagumkan pun , so i will always pray for my future luck :')

interest aku yang lain , aku nak jadi someone yang macam psikologi tapi aku bukanlah nak psiko orang . aku nak belajar kenal semua jenis manusia yang macam-macam ni lepastu aku dah taktahu nak jadi apa . hahahaha , sampai situ je aku boleh fikir dan aku harap ada kerjaya yang boleh mendorong harapan aku tadi tu :)

  • Sukan yang korang pernah main ?
aku bukan jenis yang bersukan tapi dulu pernah la i main softball . itupun sebab warden sendiri jurulatih softball and aku pun duduk asrama yang mostly pelajar aspura tu semuanya budak sukan , either softball atau bola sepak je . kenapa tu janganla tanya .

  • Kenapa anda start berbloging ?
entahlah . sebab aku rasa benda ni menarik dan kepuasan itu aku kecapi bila apa yang aku cadangkan berbulan-bulan akhirnya terzahir dengan 'almost perfect as predict' . luls . tapi payah bila aku dah lupa nak baca kod .  hahahahahahaha . malas la nak belajar balik so inilah hasil godekan aku :') dan aku sendiri suka buat account itu ini , letak rubbish itu ini , haha. rubbish tu i mean benda yang aku suka tak terkawal . haha . apa benda la aku cakap ni 

  • Apa yang korang akan buat jika diberi RM 5000 cash kepada anda?
5ribu tu mungkin aku akan simpan 25% , 50% i will give to mom and another 25%  tu aku akan shopping la . hahahahaha . ireallylovethat :9



alhamdulillah . maka berakhirlah 5soalan beeha tu dan ini masanya untuk aku pula beri soalan kepada yang bertuah .

 asal mana ? cuba cerita sikit apa yang boleh anda banggakan tentang negeri anda .
 benda apa yang anda terlalu addict ?
apa pandangan anda terhadap manusia yang judgemental ?
 agaknya siapa yang anda akan jadi for next 15 year? ceritakan kehidupan yang anda boleh bayangkan
 ceritakan tempat yang anda idamkan tapi tak pernah ada kesempatan lagi 
 cerita kanak-kanak yang tak boleh lupakan .
 pujian yang anda selalu harapkan dari orang . hahaha 
 satu ayat untuk kawan yang 'makan' kawan
 satu perkataan yang mencerminkan diri anda
 cliche ; pendapat jujur tentang blog ' The Talking Diary '  liyana ni . huhuhuhu


sekian saja soalan saya untuk calon-calon berikut 

terimakasihh gaiss :)