Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Thankyou gaiss ❤

Assalamualaikum .


First at all , thankyou very munch to everyone yang dah sudi datang singgah blog liyana , tinggal footprints , comments , invitation , advice anythings la . thankyou okay . haha . i pun last online jumaat lepas kan . nak kata busy tidak la sangat pun cuma penat sampai nak bukak laptop pun tak larat . huhu . btw , insyallah ahad or isnin ni liyana baru on laptop blogwalking and post entry seperti biasa :)

Ada pengunjung yang singgah ada comment pasal font yang liyana guna kecik . huhu . i feel the same too , so i pun try la nak terangkan tapi tak jumpa pulak code untuk font entry ni . so i fedup dan try nk besarkan font ni . ada la 1px je aku besarkan . huhu . perhaps jelas sikit la kut ? 

Next concern ,
Ada yang kata tak jumpa cbox liyana nak tinggal jejak kan , sokay liyana pun dah tulis kat sidebar tu yang cbox ada di 'Tell Me' section :) okay you guys boleh hover situ , baru muncul . ha , yang tak jumpa lagi tu , cuba try okay . 

Then  , ada yang kata blog liyana ni susah nak scroll kalau tak guna mouse . haa , yang ini i mintak maaf sangat sebab liyana sendiri rasa kesusahan tu (( lol . i orang yg jenis tak suka pakai mouse and prefer guna keyboard je nak tekan everything )) . yang ni tak tahu pulak nak buat macamana lagi dah , so anyone yg pros-pros ni , bolehkut bantu saya solve masalah ni ? 

I predict maybe ada yang akan kata tak boleh nak follow sebab takda follower widget , itu liyana mintak maaf lagi sekali sebab liyana memang tak bercadang nak letak sekalipun . huhu . kalau yang ada sertai contest yang kena follow blog ni , boleh kut follow guna button atas tu :) tapi kalau yang memang ada problem takboleh guna benda tu , i halal kan je la ye . but perhaps bagitahu i nanti okay .

Gaiss , 
I tak ready nak naik form5 T__T

xoxo, yyaaa;