Owner Post Them Follow+ Dash



The Talking Diary
__________ Y e a n n a

Greeting



Welcome to this lame blog :)
keep in touch and do give opinion or advice to me
Thankyou .
----------------------------------------------
do as you like , it's doesnt matter at all . cbox at Tell me section :)

Tell Me ;

⊰HOVER HERE!⊱
don't mess up my blog with your ads . just leave your footstep for me to trace you later okay ;)
whoever has my link in your linkies , do tell me . so that I'll put yours . *my previous code was missing :( *


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Big applause to
IlliShuhada and PikaChan
for the basecode and
layout arrangement :)
gorgeous images taken
from GW

Immersion

Bismillahirrahmanirrahim


First night mereka datang not the best night we could give . 
Poker face masing-masing kalut nak jaga nama sekolah kononnya but after realising that they already know our story , kami redho dan actually rasa lebih selesa :) lol . 

Tbvh , rasa simpati kat budak immersion yg masuk kelas einstein ni sebab kelas kitorang selalunya dikatakan hambar  masa belajar tu . dah bulan april pun masih berdebar bila cikgu nak masuk kelas macam firstday sekolah. lol . seronok sebenarnya bila belajar dengan diorang dan taksangka masa berlalu macam angin je seminggu tu :') 

Yeah , sekarang aku baru jelas dengan matlamat program ni ; 
Untuk mereka yg datang , for sure rasa pengalaman belajar kat suasana yg  baru , atleast rasa sekali survive dekat sekolah sbp . dan untuk tuan rumah sendiri dapat la buka mata hati yg sebenarnya wujud ramai rakanrakan kita yg mempunyai potensi yang sangat besar kat luar tu yg dah saingi kita sedari awal lagi ni :')

Goodluck gais  ^^